Antena Căutare

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, copleșită de emoții la fermă

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Pentru unii sarcinile sunt mai greu de îndeplinit, iar pentru alții activitățile aduc în viața lor unele dintre cele mai frumoase amintiri. Larisa este surprinsă din nou cu lacrimi în ochi. Ce i s-a întâmplat fetei celei mici a lui Nea Marin.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, copleșită de emoții la fermă Galerie
Larisa, fiica lui Nea Marin, copleșită de emoții la fermă. De ce a zis că e geloasă pe copiii mici ai fermierului

Pentru Larisa, copilăria este un subiect foarte sensibil și în special trecerea în neființă a bunicilor săi pe care i-a iubit extrem de mult.

Atunci când ceva din jurul său îi amintește de trecut, de acel univers al inocenței în care își regăsește cele mai dulci amintiri, lacrimile îi curg fără să le poată controla: "De când au dispărut bunicii noștri, am un soi de nostalgie față de aceste activități, de legătura cu animalele, de legătura cu pământul. Mi-aduc o liniște, o bucurie și mă întorc înapoi în copilărie, în locul cel mai fericit, unde, oricât de trist ai fi, te duci măcar în amintiri", spune Larisa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce a spus Larisa că e geloasă pe copiii mici ai fermierului

Dana și Larisa, cele două fiice ale lui Nea Marin, trebuie să culeagă ouăle de la găini, activitate care sapă în adâncul memoriei și scoate la suprafață cele mai profunde amintiri de pe vremea când nu aveau nicio grijă.

"Bineînțeles că toate acest amintiri din copilărie, toate vacanțele petrecute la bunici îmi sunt tare dragi", spune Dana, care și ea avut o legătură extrem de strânsă cu bunicii ei, însă este mai puțin emotivă decât sora sa mai mică.

Larisa se lasă pradă emoțiilor, iar amintirile adânci îi aduc lacrimi de dor: "Am intrat cu mare drag la păsări și, la un moment dat, m-am uitat cu puțină gelozie la nepoții ferimierului, care erau foarte dornici, mititeii, să ne ajute. Chiar le-am spus să se bucure de toate lucrurile astea și chiar eram puțin geloasă că nu mă lăsau pe mine să iau toate ouăle", povestește fata cea mică a lui Nea Marin.

Anul acesta, Nea Marin și-a trecut în palmares încă un succes la Circul Bellucci. Spectacolul de final devine primordial pentru atenția liderului emisiunii, iar tot sufletul său îl pune în dansurile ce vor lua scena cu asalt.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme la repetițiile de dans. Cum a reacționat i-a uimit pe toți

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin s-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a avut o pasiune pentru dans. La doar 15 ani, liderul emisiunii a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, este un cunoscut coregraf și dansator de muzică populară, care a făcut carieră în televiziune datorită carismei și talentului. Acum, dă o mână de ajutor pritenilor de la Circul Bellucci și face un spectacol de excepție.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos au făcut

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cine se va ocupa de ultima zi la circ. Nea Marin a desemnat chiar el noul șef... Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cum face Liviu Vârciu shaorma. Cine l-a obosit în bucătărie mai tare decât Nea Marin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x