Antena Căutare

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme de Oase. Un singur cuvânt l-a scos din minți

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Atunci când timpul este scurt și are multe de făcut, Nea Marin intră într-o stare de tensiune greu de controlat, din care este dificil să îl scoți, mai ales dacă lucrurile merg greșit sau cineva se încurcă.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme de Oase. Un singur cuvânt l-a scos din minți Galerie
Nea Marin, enervat la culme de Oase. Un singur cuvânt l-a scos din minți

Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, este un cunoscut coregraf și dansator de muzică populară, care a făcut carieră în televiziune datorită carismei și talentului. Acum, dă o mână de ajutor pritenilor de la Circul Bellucci și face un spectacol de excepție în ultima seară de emisiune.

Liderul emisiunii a cunoscut succesul încă de când era mic, iar perfecțiunea i-a dictat mereu parcursul carierei. Atunci când cineva nu oferă respectul cuvenit pentru munca sa, Nea Marin își iese din fire.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Fiica lui Nea Marin, ieșire nervoasă la circ. Ce i-au făcut circarii a supărat-o la culme

Oase, vedeta care a venit în locul lui Liviu Vârciu, a fost factorul de perturbare a lui Nea Marin la repetiții. Liderul emisiunii Poftiți la circ nu s-a mai putut abține și l-a apostrofat pe Oase.

Picătura care a umplut paharul. De ce s-a supărat Nea Marin pe Oase

Este ultima seară de spectacol și de distracție cu Nea Marin la Circul Bellucci. Toată echipa face eforturi extrem de mari pentru a organiza un spectacol perfect, iar muncile se înmulțesc pentru fiecare invitat.

Meșteșugul dansului popular nu este deloc unul simplu, iar pentru a-l deprinde ai nevoie de multa atenție, concentrare și ore de reperiții, însă la Nea Marin nu este timp pentru asta! Scena este plină, iar tensiunea este maximă pentru fiecare. Fiicele lui Nea Marin, Larisa și Dana, încearcă să țină frâiele, însă unii dintre invitați strică munca.

Oase este prezentatorul serii, iar Nea Marin caută perfecțiune! Acesta este extrem de nervos că invitatul său nu știe foarte bine textul și nici nu recită exact așa cum își dorește liderul.

Și pentru Oase că a uitat să spună "un joc fecioresc din Transilvania", Nea Marin a sărit cu bastonul la el.

Enervat extrem de tare lejeritatea lui Oase, liderul emisiunii a reacționat extrem de dur în fața tuturor și asta pentru că își dă toată silința pentru a organiza un spectacol memorabil pentru ultima seară de circ: ”Eu pe scenă intru și te omor!”, spune Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Nea Marin s-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a avut o pasiune pentru dans. La doar 15 ani, liderul emisiunii a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu Nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Liviu Vârciu, înlocuit la muncile grele. Cu ce vedetă s-a trezit Nea Marin la Circul Bellucci

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, transformat la repetiții înainte de marea finală la circ... Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cine se va ocupa de ultima zi la circ. Nea Marin a desemnat chiar el noul șef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x