Antena Căutare

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, transformat la repetiții înainte de marea finală la circ

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Anul acesta, Nea Marin și-a trecut în palmares încă un succes la Circul Bellucci. Spectacolul de final devine primordial pentru atenția liderului emisiunii, iar tot sufletul său îl pune în dansurile ce vor lua scena cu asalt.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, transformat la repetiții înainte de marea finală la circ Galerie
Nea Marin, transformat la repetiții înainte de marea finală la circ

Se repetă intens, totul contra cronometru. În această seară Nea Marin este mai tensionat și mai emoționat decât a fost vreodată pentru că vrea să atingă perfecțiunea.

În această săptămână la „Poftiți la circ” este mult de muncă, iar invitații trebuie să participe și la spectacolul realizat de Circo Bellucci. Pentru o seară ca la carte, echipa depune eforturi în fiecare zi cu scopul de a realiza toate sarcinile date, mai ales că este ultima seară de spectacol.

Partea cea mai grea vine atunci când invitații sunt nevoiți să învețe mișcări pe care profesioniștii le-au deprins în ani de antrenamente. Nea Marin depune eforturi foarte mari pentru a-i învăța pe invitații săi mișcări de dans, iar echipa mai are mici scăpări.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos au făcut

Cum a reacționat Nea Marin în fața tuturor: ”Le-am dat teroare!”

Este perfect la dans, este mereu în căutare de mai bine și își "terorizează" ucenicii. Așa este Nea Marin atunci când vine vorba de dans!

Vedetele nu sunt instruite în tainele dansului popular, numai cele două fiice ale lui Nea Marin, Larisa și Dana, știu să se miște exact așa cum își dorește liderul emisiunii.

Devine extrem de greu pentru invitați să lucreze cu Nea Marin la horă, pentru că acesta este extrem de dur și taxează orice greșeală sau lipsă de concentrare.

"L-a repetiții, Nea Marin este transformat!", spune Oase, uimit de reacțiile liderului său.

Oase a încercat să vorbească la microfon în timp ce Nea Marin se ocupa de organizare și era foarte tensionat. Liderul emisiunii a luat un baston și l-a amenințat pe invitatul său că-i va aplica o corecție dacă nu se liniștește: "Salut, Socola!?", glumește Oase.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Fiica lui Nea Marin, ieșire nervoasă la circ. Ce i-au făcut circarii a supărat-o la culme

Noul sezon "Poftiți la circ" cu Nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Diferența dintre Oase și Liviu Vârciu. Ce a avut curajul să-i facă vedeta lui Nea Ma... Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme de Oase. Un singur cuvânt l-a scos din minți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x