Antena Căutare

Vârciu și-a luat-o bine de la Nea Mărin: „DA, am făcut tot! Am furat, am băut, te-am blestemat, te-am înjurat și pe tine și pe toți proștii ăștia!”

Reintalnirea lui Nea Marin cu Liviu Varciu si Andrei Stefanescu a fost una scantei. Baietii au venit pusi pe fapte mari, dar au fost „altoiti” rapid.

Reîntâlnirea lui Nea Mărin cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu a fost una scântei. Băieții au venit puși pe fapte mari, dar au fost „altoiți” rapid.

Cei doi au fost așteptați de Nea Mărin, care era pregătit să îi tragă de urechi pentru năzbâtiile din trecut. Liviu nu s-a mai putut abține și s-a dezlănțuit:

„Da, am făcut tot! Am furat, am spart, am băut, te-am blestemat, te-am înjurat pe tine și pe toți proștii aștia pe care i-ai avut!”

După ce a fost fugărit și altoit bine de tot cu o nuielușă, Vârciu s-a baricadat la etajul restaurantului de unde a început să arunce cu scaune:

„Păi, nu sunt eu băiat bun? Vin să te iau în brațe, să te pup, să te astea…Vino, arză-te-ar focul să te ardă, că îți sparg capul!”

Coana Mița și Marlena de la „Chefi la cuțite”, scandal URIAȘ în piață! „Mă scoate din toți papucii femeia asta”... Coana Mița vs. Marlena, runda FINALĂ! „Doamne, ce e în bucătăria asta, cred că sunt vampiri energetici!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x