Antena Căutare

Dimineața a început bine! Nea Mărin a alergat-o pe Angie prin tot restaurantul, cu un șarpe: „Ți l-am băgat în buzunar!”

Ruby, Dorian Popa, Edi Stancu și Rona Hartner formează super echipa de vedete a acestei ediții. Eforturile lor de a-l ajuta pe Nea Mărin să mențină profitabilă afacerea pe care acesta o are pe malul Mării Negre continuă și astăzi!

Ruby, Dorian Popa, Edi Stancu și Rona Hartner formează super echipa de vedete a acestei ediții. Eforturile lor de a-l ajuta pe Nea Mărin să mențină profitabilă afacerea pe care acesta o are pe malul Mării Negre continuă și astăzi!

Când e liniște nu e bine, așa că Nea Mărin a băgat spaima în Angie: a alergat-o prin tot restaurantul cu un șarpe, dar Angie nu se lasă și promite răzbunare!

„Am intrat în bucătărie și am văzut că e liniște…Nimeni nu zicea nimic, fiecare își făcea treaba.Era atât de abătută, când i-am pus ăla rece pe umăr…a ieșit cu ușă cu tot!”

Ruby, Dorian Popa, Rona Hartner și Angie Cobuț, SHOW total la malul mării: „A fost cea mai tare seară dintre toate”... Rona și Ruby, spaima șoselelor: „GPS-ul ei vorbea în franceză și asta no me gusta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x