Antena Căutare

Nea Mărin l-a TERMINAT pe Moroșanu! Moartea din Carpați nu mai are cum să scape! „Soția mi-a zis că îmi taie capul dacă mă vede...”

O nouă zi de treabă a început pentru vedetele Cătălin Moroșanu a fost trimis de Nea Marin să spele vasele și situația a luat-o completa razna!

O nouă zi de treabă a început pentru vedetele Cătălin Moroșanu a fost trimis de Nea Marin să spele vasele și situația a luat-o completa razna!

„Am să înjur toată emisiunea dacă mă pune să spăl vase”, a declarat nervos lupătorul de K1.

Și uite că fix de ceea ce i-a fost frică de aia n-a scăpat. În timp ce se lupta cu mormanele de farfurii, Cătălin Moroșanu a bombănit întruna vrute și nevrute:

„Eu sunt Moartea din Carpați, cum să spăl eu vase...Acasă la mine soția mi-a zis că îmi taie capul dacă mă vede că spăl vase”, a mai adăugat acesta necăjit.

Urmărește clipul video din emisunea „Poftiți la Nea Mărin” ca să vezi cum s-a descurcat Moroșanu!

Nea Mărin a surprins-o pe Gina Pistol în cel mai nepotrivit moment posibil! „Iubite...”... Coana Mița și Marlena de la „Chefi la cuțite”, scandal URIAȘ în piață! „Mă scoate din toți papucii femeia asta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x