Antena Căutare

Nea Mărin a strâns vedetele pentru a da viață unui vis! Cristi și Mădălina, doi pitici pentru care dragostea nu ține cont de înălțime

Sezonul de toamnă „Poftiți pe la noi!” debutează în forță, cu același Nea Mărin în rol de amfitrion, dar și cum un mesaj de dragoste: „Poftiți de vă iubiți!”. Motivul? Ei bine, temutul nea Mărin s-a pus pe împlinit visuri și, însoțit de vedete pune la cale o nouă "ghidușie".

Sezonul de toamnă „Poftiți pe la noi!” debutează în forță, cu același Nea Mărin în rol de amfitrion, dar și cum un mesaj de dragoste: „Poftiți de vă iubiți!”. Motivul? Ei bine, temutul nea Mărin s-a pus pe împlinit visuri și, însoțit de vedete pune la cale o nouă "ghidușie".

Sub atenta supraveghere a lui Nea Mărin, Andreea Mantea, Daniela Crudu, Liviu Vârciu și Andrei de la Alb Negru noastre se pun pe treabă din nou, de data aceasta cu un scop cât se poate de romantic: cupluri care trăiesc o iubire ca-n filme dar nu au avut niciodată posibilitatea să se căsătorească, au acum șansa să-și vadă visul cu ochii.

În prima ediție, avem de-a face cu o poveste cu totul specială. Sunt oameni normal, însă sunt arătați cu degetul. Sunt pitici, dar asta nu i-a împiedicat să cunoască fiorii dragostei.

Cristian și Mădălina sunt un cuplu frumos, vesel, în ciuda greutăților cu care s-au confruntat de-a lungul vieții. Cristi măsoară 1 metru 20 și muncește la circ. Provine dintr-o familie cu șase frați, toți de statură normală. De-a lungul vieții a auzit multe glume răutăcioase la adresa lui, dar a învățat să treacă peste ele. Cristi a stat acasă până la vârsta de 14 ani. Înainte să moară, tatăl său i-a spus mamei că trebuie să îl ducă la circ pe Cristi pentru că nu voia ca băiatul să rămână acolo în sat, ci să-și trăiască viața. Odată cu venirea la Circul de Stat din București, I s-a schimbat viața. Așa a cunoscut-o pe iubita lui, Mădălina. În urmă cu 6 ani, toamna, circul făcea spectacole la diverse case de cultură, pentru copii.

Ajunși în județul Botoșani, patroana circului a aflat despre Mădălina, care e de aceeași statură cu Cristi, și a decis să îi facă să se întâlnească. “Eu am văzut-o de pe scenă în sală. Am coborât de pe scenă și i-am spus: “După spectacol vreau să vorbesc ceva cu tine!”. De-abia așteptam să termin spectacolul. Mă gândeam tot timpul la ea. A fost dragoste la prima vedere”, povestește Cristi.

Pentru ei doi cele patru vedete vor munci pe brânci sub atenta observație a lui Nea Mărin. Ne aflăm la Constanța, iar Cristi și Mădălina au avut parte de surprinza vieții lor: anunțul vă nunta mult visată va deveni realitate!

Ce mai cunoscuți pitici, iubire la înălțime! Mădălina: "A fost greu când mi-am dat seama că nu mai cresc"... Liviu Vârciu, din nou țintă de bătaie! Pentru că nu i-a sunat ceasul, a fost trezit cu coada de la mătură!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x