Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Maria Buză și nea Marin, show total pe scena circului Bellucci. Cum s-a descurcat artista

În ediția 15 a emisiunii "Poftiți la Circ", nea Marin și Maria Buză au pregătit primul moment de dans, iar artista s-a descurcat de minune pe ritmuri de folclor.

În această săptămână, nea Marin s-a bucurat să aibă în echipa lui patru fete. Adriana Trandafir, Maria Buză, Mirela Voicu și Iuliana Luciu au fost cele care l-au ajutat să îndeplinească până la final responsabilitățile unui spectacol de-a dreptul reușit.

Ediția 15 a emisiunii "Poftiți la circ" vine cu momente fantastice, cât și foarte emoționante. În această seară talentele sunt la mare înălțime, iar rezultatele au fost intens aplaudate.

Maria Buză a făcut spectacol alături de nea Marin pe scena circului Bellucci. Cei doi au repetat de mai multe ori în culise, însă de data aceasta le-a ieșit de-a dreptul spectaculos, iar publicul a apreciat fiecare mișcare a lor.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 13. Maria Buză a făcut show total alături de clovnul Maurizio, la Circul Bellucci - VIDEO

"Așteptam muzica, nu a început muzica", a fost reacția lui nea Marin înainte de a intra pe scenă. Pentru început, Marin Barbu și-a început numărul de dans singur, însă momentul a fost întrerupt de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au invitat-o pe Maria să îi arate ceea ce știe să facă în materie de dans, iar din acel moment a început magia.

Cum s-a descurcat Maria Buză pe ritmuri de folclor

Deși au întâmpinat câteva probleme înainte de a urca pe scenă, Marin Barbu și Maria Buză au dus totul la un alt nivel și s-au comportat ca niște adevărați profesioniști. Cei doi s-au sincronizat perfect, iar chimia dintre ei a fost una evidentă încă din prima clipă.

Numărul lor a fost unul spontan și spectaculos, care a generat o avalanșă de aplauze din partea publicului, semn că au impresionat cu talentul lor.

"Maria este super talentată. Ea a pornit cu dansul, iar după a făcut Facultatea de Actorie. Nici nu știa despre ce este vorba, a simțit ritmul, am dansat cu ea, sala era toată înnebunită, ne-a aplaudat. A fost un număr spontan.", a mai spus nea Marin mândru de momentul lor și de aptitudinile Mariei.

Artista și nea Marin s-au descurcat perfect, iar efortul lor a fost apreciat și de către ceilalți colegi, care le-au mărturisit că au făcut o echipă excepțională, iar publicul a rămas cu gura căscată.

Citește și: Maria Buză şi Marius Rizea, sursa de comedie în serialul Adela de la Antena 1

Cei doi au dansat și în trecut împreună, însă de data aceasta le-a ieșit cel mai bine, iar acest lucru este vizibil din numărul lor spectaculos de dans.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Gestul lui nea Marin, care l-a scos din minți pe Liviu Vârciu:"E sifonar și pe cin... Poftiți la circ 2020, ediția 15. Săritura care a făcut-o pe Iuliana Luciu să tremure de emoții. Cum s-a descurcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x