Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 5 decembrie 2022. Cum sună live vocea lui What's UP. Ce serenadă i-a compus lui nea Marin

În ediția difuzată pe 5 decembrie 2022 de Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, vedetele implicate au avut parte de momente de inspirație artistică, pe lângă cele în care au îndeplinit sarcinile date de nea Marin.

Colaj cu What's UP , Jo și Shift Galerie
What's UP i-a compus o serenaă lui nea Marin, la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg | Antena 1

În timp ce nea Marin se afla la ferma de animale alături de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, celelalte vedete (Shift, What's UP, Ruby și Jo) au avut parte de un moment muzical. Vedetele ar fi trebuit să dea câteva telefoane pentru a îndeplini o sarcină dată de nea Marin, însă acestea au profitat de absența coregrafului și de prezența unui pian în încăpere.

Shift a cântat a pian, iar What's UP a compus pe loc o serenadă pentru nea Marin.

Citește și: Nea Mărin, dezvăluiri din noul sezon de Poftiți pe la noi! Poftiți la târg: “Am filmat în Moldova, lângă noi era război!"

Ce versuri are piesa „Ploaia lui Nea Marin”. Vedetele au compus o serenadă la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

„Nea Marine, nea Marine/ Vine ploaia după mine/ Nea Marine vine ploaia/ Eu ca boul/ Muncesc dar nu pot să scot din pământ lingoul/ Muncesc și trag din greu zici că sunt taur/ În loc să primesc bani și mult aur/ Primesc doar o ploaie care face lumea ta să nu mai vină/ Nea Marine jur că nu am nicio vină/ Nea Marine am sunat și cu sora Ruby și cu sora Jo, și cu frate-miu Shift și cu mine adică io/ I-am sunat pe toți Moldova, Chișinău/ Am încercat să aducem să fie bine, Nea Marine vine ploaia după mine și după tine”.

În timp ce băieții cântau, Ruby și-a întins o pătură, iar Jo se dădea cu ruj.

„Eu fac coloană sonoră, alții își dau cu ruj”, a spus What's UP și a continuat să cânte:

„O să ne bată nea Marin/ Dar ce contează/ Că nea Marin e plecat de acasă / Șoarecii joacă pe masă/ Ce contează că nea Marin iar ne-a lăsat singuri acasă/ Ruby Regina dansează pe masă și dă cu apă pe terasă”.

„El a făcut un freestyle despre ploia lui nea Marin care nu mai vine să ne saleveze de la vaci și de la oi”, a povestit Shift.

Citește și: Cât de greu i-a fost lui nea Marin să-și crească fiicele, după Revoluție: „M-am trezit cu doi copii, fără serviciu”

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Mărin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Mărin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Mărin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

“Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit. Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Mărin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 5 decembrie 2022. Ce sarcină le-a dat nea Marin vedetelor. Ruby a apelat la un gest ... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 5 decembrie 2022. Nea Marin și-a adus celebra praștie. Motivul pentru care a folosit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x