Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu fac glume de generația " 3 secunde"

Ediția de final a emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin trece telespecatorul prin toate stările. Dacă de la râs cu lacrimi până la emoții puternice n-a fost decât un pas, vedetele noastre s-au gândit să readucă puțin în peisaj vremurile copilăriei.

Puși pe șotii, în timp ce restul echipei se ocupa cu cerșeala de merinde pentru petrecere, Liviu, Andrei și Andreea Tonciu au încecat continuu să-l păcălească pe nea Marin.

Inițial, cei doi au zis că se ocupă să aducă scoici și rapane și în loc să le ia de la magazine, s-au dus pe plajă și au început să adune alge, scoici ș ice mai gaseau pe acolo.

Liviu Vârciu, despre joaca la telefon cu nea Marin: “Noi suntem generația de trei secunde, dai bip și închizi. Că e scump, te taxează la secundă”

Însă, gluma nu a ținut pentru că nea Marin s-a prins rapid că cei trei pun ceva la cale și le-a cerut să-I trimită poze cu ei și cu scoicile. Misiune eșuată.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Speak și-a furat-o de la nea Marin, iar iubita lui l-a rănit mai rău

Apoi, în timp ce nea Marin și echipa alerga de colo colo pentru a mai căpăta câte ceva, cei doi s-au dus frumos la hotel, s-au relaxat în lobby și l sunau pe nea Marin spunându-I că-l așteaptă pe plajă.

Uite așa, a început un joc de-a șoarecele și pisica, de data asta, prin telefon, în care băieții îl sunau pe nea Marin și-I ziceau diverse farse iar el le închidea telefonu în nas. Joaca lor a durat vreo zece minute, spre amuzamentul și ntriga tutror celor implicați.

Noi suntem generația de trei secunde, ca pe vremuri, când dădeai doar bip pentru că era scump telefonul pe vremea aia, a spus Liviu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Ce mesaj emoționant a transmis Alex Velea despre Zanni

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Ce mesaj a primit nea Marin de la productie. “Asta e tot”... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Ultima emisiune cu nea Marin, din sezon: "Încheiem 12 ani&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x