Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Răzvan Babană, atacat cu extinctorul de Sony. I s-a făcut rău

Ultima ediție e emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin este plină de peripeții iar “pățitul oficial al show-ului pare că este nimeni altul decât Răzvan Babană. Pe cât vrea să pară de liniștit, pe atât de neliniștit este și dă din bucluc în bucluc.

colaj cu babana si sony Galerie
Sony îi face o glumă lui Babană iar acestuia i se face rău | A1

Când lângă el este Sony, autorul farselor fie puerile, cum au fost catalogate de unii, fie „rusești” cum a precizat nea Marin, situația mai și scapă de sub control.

Nea Marin, speriat de atacul lui Sony față de Răzvan Babană: “Chemați, bă, Smurdul”

Ajunși pe plajă în încercarea de a mai îndeplini o misiune, „copiii neastâmpărați ai lui nea Marin” încep să se țină de șotii.

Citește și: Poftiți pe la noi, 31 ianuarie 2022. Babană, acoperit tot de făină! Gluma la care toată echipa a râs cu lacrimi

După ce a cărat un șezlong pe plajă, Babană s-a gândit să facă o sesiune foto cu Andreea Tonciu. Și cum se bucurau ei de moment, la malul mării, Sony a rugat-o pe Andreea Antonescu să-l ajute să-i facă o glumiță lui Babană.

Eu n-am știut ce are nebunul în minte, așa că l-am ajutat, a spus Andreea Antonescu, care s-a simțit prost când a văzut că lui Babană i s-a făcut rău.

Sony a luat extinctorul, l-a activat și i-a întrerupt lui Babană ședința foto. L-a alergat pe plajă până când Babană, nemaiputând respira, a picat în genunchi și a capitulat, în marele nor de nisip amestecat cu soluția din stingător.

Citește și: Poftiți pe la noi, 31 ianuarie 2022. Sony, glumă nesărată la adresa lui Babană în timp ce era urcat în copac: Bă, când cineva îți zice să nu faci...

După câteva secunde, Babană s-a mai liniștit și a cerut o sticlă de apă, deoarece chiar i se făcuse rău și voia să vomite. Când și-a mai revenit, a putut vorbi și Sony i-a cerut scuze.

Între timp, nea Marin, văzând întreaga situație, s-a prăpădit de râs și l-a luat la glume pe Babană. Chemați , bă, Smurdul. Moare ăsta aici. Astea-s glume rusești, a spus el, amuzat.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Câte kilograme are Răzvan Babană. Vedeta s-a urcat pe cântar... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Ce mesaj a primit nea Marin de la productie. “Asta e tot”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x