Căutare Live

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Ana Baniciu a izbucnit în lacrimi din cauza lui Nea Marin. Ce a pățit

Ana Baniciu a izbucnit în lacrimi din cauza lui Nea Marin, în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, de la Antena 1.

Ana Baniciu a cedat și a început să plângă în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Antena 1

În ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Ana Baniciu a izbucnit în lacrimi, totul din cauza lui Nea Marin. Fără să mai țină cont de nimic, artista a ales să plece de lângă colegii săi, spre marea surpriză a tuturor.

Ana Baniciu a izbucnit în lacrimi din cauza lui Nea Marin, în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Ziua a doua petrecută de vedete la Alba Iulia a fost presărată de tot felul de sarcini și treburi. Totuși, deși toată lumea era extrem de obosită, Nea Marin i-a adunat pe toți într-o sală de evenimente, ca să exerseze dansurile populare pentru evenimentul pe care îl punea la cale.

„Unde e Cruduța, măi?!”, a întrebat acesta, văzând că bruneta lipsește.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Virgil Mănescu și Daniela Crudu au muls vaca. Ce a pățit Ana Baniciu

Totuși, repetițiile au continuat cu ceilalți, în timp ce Cruduța a ales să se retragă în cameră, din diferite motive. Ana Baniciu, Raluka, Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu și Virgil Mănescu au încercat să țină pasul cu energia debordantă a lui Nea Marin, dar oboseala și-a cam spus cuvântul până la urmă.

„Nu mai pot, nu mai vreau. Am obosit, bre, nu mai pot! Lasă-mă!”, a strigat Ana Baniciu supărată, la scurt timp după ce a izbucnit în lacrimi.

„Nea Marin m-a adus la culmile nervilor. Iar eu, ca să nu vorbesc urât, am început să plâng. Așa mă descarc eu, în felul ăsta”, a explicat acesta.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Ce relație este între Daniela Crudu și Virgil Mănescu, de fapt

„A clacat lumea, dar credeți că i-a păsat? Eu mă mir că nu a început să meargă și pe tavan!”, a zis Andrei Ștefănescu despre Nea Marin.

Văzând că nu mai are cu cine să lucreze și să facă repetiții, gazda emisiunii i-a lăsat pe toți să plece.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 20 a show-ului Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, de la Antena 1.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Raluka și Andrei Ștefănescu s-au bătut cu apă. Ce a pățit artist... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ce i-au făcut Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Cruduța lui Nea...
Ultimele știri
x