Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu. Reacția avută de Raluka și de Ana Baniciu

Daniela Crudu a ales să poarte o ținută complet neașteptată, în ciuda frigului de afară, la emisiunea Poftiți pe al noi: Poftiți prin țară. Când au văzut-o, Raluka și Ana Baniciu au reacționat imediat.

colaj foto cu imagini cu daniela crudu Galerie
Daniela Crudu i-a uimit pe toți în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară | Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Daniela Crudu este una dintre cele mai excentrice și exuberante vedete din showbizul românesc.C

În ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, bruneta a ales să poarte o ținută complet neașteptată, în ciuda frigului de afară. Ana Baniciu și Raluka nu au rămas indiferente, ci au reacționat imediat.

Cum au reacționat Ana Baniciu și Raluka atunci când au văzut ținuta aleasă de Daniela Crudu la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Ziua a început în forță pentru vedetele invitate în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, căci Nea Marin le-a dat trezirea încă de la primele ore ale dimineții. Se anunță o nouă zi plină de treburi, așa că fiecare clipă este extrem de prețioasă.

Când toți s-au adunat la masă pentru a afla care este planul pentru ziua respectivă, Daniela Crudu a reușit să iasă în evidență grație ținutei alese.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Nea Marin și vedetele au făcut un ritual de alungare a iernii

Bruneta a ales să poarte cu compleu format din pantaloni și bluză scurtă cu abdomenul la vedere, deși afară temperaturile erau mici și se anunța o zi destul de friguroasă. În timp ce toți aveau hanorace și geci, Cruduța „defila” cu abdomenul la vedere.

Raluka a încercat să o sfătuiască să pună ceva haine în plus pe ea, iar bruneta a zis că, în cazul în care o să-i fie frig, va lua haine lui Virgil Mănescu.

Nici Ana Baniciu nu a rămas indiferentă la ținuta aleasă de Daniela Crudu și s-a amuzat pe seama celor întâmplate.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Virgil Mănescu și Daniela Crudu au muls vaca. Ce a pățit Ana Baniciu

„Asta e ținuta pe care și-a ales-o de la București, pe care și-a propus-o pentru a doua zi la Nea Marin, ce-ar fi să îi stricăm noi acuma distracția și să îi spunem că sunt minus trei grade afară!”, a zis aceasta, cu zâmbetul pe buze.

Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, de la Antena 1.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu și Virgil Mănescu au fost surprinși împreună... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu, în lacrimi. Cum arăta înainte de operațiile estet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x