Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu, gest inedit când Liviu Vârciu și Virgil Mănescu au plecat

Liviu Vârciu și Virgil Mănescu au primit de la Nea Marin rolul de livratori de mâncare în Alba Iulia. Înainte ca cei doi să plece, Daniela Crudu a făcut un gest ce i-a surprins pe toți în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

liviu varciu si virgil manescu la poftiti pe la noi Galerie
Înainte ca Virgil Mănescu să plece, Daniela Crudu a făcut un gest neașteptat în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară | Antena 1

În ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară de la Antena 1, Nea Marin a anunțat că Liviu Vârciu va merge, împreună cu Virgil Mănescu, să livreze mâncare unui client din Alba Iulia.

Înainte ca cei doi să plece, Daniela Crudu a avut o reacție complet neașteptată.

Când Liviu Vârciu și Virgil Mănescu au vrut să plece să livreze mâncare, Daniela Crudu a avut o reacție neașteptată la Poftiți pe la noi

În timp Liviu Vârciu se se interesa de oferta de deserturi din restaurant, Nea Marin l-a „trezit” din momentul de relaxare și i-a dat sarcina de-a pleca împreună cu Virgil Mănescu pentru a livra două porții de ciorbă comandate de către un client.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Virgil Mănescu și Daniela Crudu au muls vaca. Ce a pățit Ana Baniciu

Nu i-a plăcut deloc misiunea primită, dar nici nu a avut puterea de-a se împotrivi. Înainte de-a pleca însă, Daniela Crudu l-a strigat pe Virgil Mănescu și l-a chemat ca să-l pupe! Când au văzut ce s-a întâmplat, toți au fost luați prin surprindere.

În timp ce Raluka gătea, Ana Baniciu și Andrei Ștefănescu stăteau întinși pe canapea și se relaxau.

Plecați să livreze mâncarea, Liviu Vârciu și Virgil Mănescu au avut parte inclusiv de ceva peripeții. Motivul? Lipsa indicatoarelor le-a cam dat bătăi de cap și cu greu, folosindu-se de tehnologia modernă, au reușit să găsească adresa clientului și să livreze produsele comandate de către acesta.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Ce relație este între Daniela Crudu și Virgil Mănescu, de fapt

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 20 a emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară ca să vezi ce a urmat și cum s-au descurcat vedetele ajunse la un restaurant din Alba Iulia.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Vedetele au gătit folosind fierul de călcat și placa de păr... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Raluka și Andrei Ștefănescu s-au bătut cu apă. Ce a pățit artist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x