Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu și Virgil Mănescu au fost surprinși împreună

Nea Marin a venit să dea trezirea vedetelor din ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, dar nu mică i-a fost surpriza atunci i-a surprins împreună pe Daniela Crudu și pe Virgil Mănescu.

colaj foto cu imagini din emisiunea poftiti pe la noi: poftiti prin tara, cu nea marin si daniela crudu Galerie
Daniela Crudu l-a surprins pe Nea Marin în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară | Antena 1

Ieri, vedetele au muncit din greu și au primit tot felul de sarcini, de la muls vaca și până la îndeplinit un ritual de alungare a iernii, cu ajutorul unor măști tradiționale. Seara, toți s-au retras la locul de cazare, pentru odihnă.

Nu mică a fost însă surpriza lui Nea Marin atunci când a bătut la ușa unui dormitor și l-a găsit pe Virgil Mănescu în compania Danielei Crudu. Ulterior s-a aflat că cei doi au dormit împreună.

Nea Marin a descoperit că Daniela Crudu și Virgil Mănescu au dormit împreună la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

În a doua zi a aventuri de la Alba Iulia, Nea Marin s-a trezit la primele ore ale dimineții și a început să bată la ușile vedetelor, pentru a da trezirea. Prima „victimă” a fost celebrul somelier român Virgil Mănescu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Virgil Mănescu și Daniela Crudu au muls vaca. Ce a pățit Ana Baniciu

Doar că, în loc să fie el cel care surprinde, Nea Marin a fost cel surprins! Motivul? Se pare că Virgil Mănescu nu era singur în cameră, ci alături de Cruduța.

„Am bătut la Virgil și cine credeți că a deschis? Virgile, ce faci, tată, tu aici? O să fiu nașul vostru!”, a fost reacția lui Nea Marin, atunci când a dat cu ochii de cei doi.

Apoi, acesta s-a dus să vadă ce fac Raluka și Ana Baniciu și să le anunțe cu această ocazie că a pregătit o nouă zi plină de tot felul de sarcini.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Ce relație este între Daniela Crudu și Virgil Mănescu, de fapt

Ulterior, în timp ce își aranja părul cu placa, Daniela Crudu a dezvăluit faptul că a dormit împreună cu Virgil Mănescu. Acesta, ca un adevărat gentleman, a ajutat-o inclusiv să își aleagă o ținută potrivită. Totuși, nu a durat mult și acesta a reușit să facă un gest ce l-a surprins din plin pe Nea Marin.

Ce s-a întâmplat mai exact și ce a putut acesta să facă? Descoperă urmărind clipul video de mai sus din ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară de la Antena 1.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Nea Marin și vedetele au făcut un ritual de alungare a iernii... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu. Reacția avută de Raluka și de An...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x