Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Raluka și Andrei Ștefănescu s-au bătut cu apă. Ce a pățit artista

Andrei Ștefănescu și Raluka s-au bătut cu apă în bucătăria unui restaurant din Alba Iulia, în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

raluka si andrei stefanescu la poftiti pe la noi Galerie
Raluka și Andrei Ștefănescu au făcut show într-o bucătărie, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară | Antena 1

Raluka și Andrei Ștefănescu munceau în bucătăria unui restaurant din Alba Iulia atunci când lucrurile au scăpat de sub control și cei doi s-au bătut cu apă. La final, cântăreața s-a ales cu machiajul întins și cu părul ud, în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Andrei Ștefănescu și Raluka s-au bătut cu apă în bucătăria unui restaurant, la emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Andrei Ștefănescu pregătea o pizza cu ingrediente delicioase atunci când i-a picat privirea pe Raluka și o idee neașteptată i-a venit.

„Ce idee mi-ai dat! Ralu! Zi că Andrei e cel mai frumos și cel mai tare bucătar de pe planetă, care face cea mai bună pizza de pe planetă. Andrei e șeful meu!”, a zis acesta, cu mâna pe un furtun de apă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Daniela Crudu a întors privirile cu ținuta aleasă. Ce a putut să îmbrace

Nu a durat mult și o adevărată bătaie cu apă s-a declanșat în bucătăria respectivului restaurant din Alba Iulia.

„Doamna a ținut cu mine și a vrut haos în bucătărie! Mi-a arătat un furtun”, a povestit Raluka, încântată de faptul că a putut să îi țină piept „adversarului” său.

„Ne-am stropit ca niște nebuni! Nu puteam să ne mai țin pe picioare, pentru că uleiul de pe jos amestecat cu apă a format un patinoar, nimeni nu mai putea să meargă”, a completat artista ulterior, amuzată de cele întâmplate în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Chiar și cameramanul a avut probleme și a fost la un pas să cadă pe podeaua alunecoasă, iar lupta cu apă s-a transformat într-o distracție de zile mari.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Virgil Mănescu și Daniela Crudu au muls vaca. Ce a pățit Ana Baniciu

„Recunosc că am făcut haos și am stricat un pic bucătăria oamenilor, dar a meritat!”, a fost concluzia la final.

Totuși, când a văzut că s-a ales cu machiajul întins și cu părul ud, Raluka a avut o reacție pe măsură!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară ca să vezi ce a urmat!

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu, gest inedit când Liviu Vârciu și Virgil Mănescu a... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Ana Baniciu a izbucnit în lacrimi din cauza lui Nea Marin. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x