Căutare Live

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ana Baniciu a îmbrăcat straie populare. Ce a dezvăluit despre nuntă

Ana Baniciu a îmbrăcat haine populare și a participat la o șezătoare, în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, de la Antena 1. A fost momentul în care a vorbit despre căsătorie.

Ana Baniciu a îmbrăcat straie populare și a participat la șezătoare

Antena 1

În ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, frumoasa artistă Ana Baniciu a îmbrăcat straie populare și a avut șansa de-a participa la o șezătoare.

A fost momentul în care, în timpul scenetei, aceasta a aflat detalii despre nuntă și despre ursit.

Ana Baniciu a îmbrăcat haine populare și a vorbit despre nuntă în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Și de data aceasta, Nea Marin și vedetele sale au avut de îndeplinit tot felul de sarcini. În a treia zi petrecută la Alba Iulia, toți au avut șansa de-a se bucura de frumusețea unei șezătoare. Spectacolul pus în scenă de femeile îmbrăcate în costume populare a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu. Reacția avută de Raluka și de Ana Baniciu

Chiar și pe Ana Baniciu am putut s-o vedem în straie tradiționale și cântăreața a părut că se bucură din plin de modul în care arată. Mai mult decât atât, aceasta a intrat „în joc” și a luat parte la șezătoarea-spectacol și astfel a putut să afle cum va arăta bărbatul cu care se va căsători.

Pe masă s-au pus diferite farfurii cu obiecte simbolice ascunse dedesubt. Când a ridicat castronul ales, vedeta a găsit un morcov, semn că alesul său va avea nasul mare.

Toată lumea s-a amuzat și s-a lăsat cu glume care mai de care mai savuroase. La un moment dat, Ana Baniciu a început să fredoneze o piesă celebră, anunțând faptul că „Se mărită Ana mea”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ce i-au făcut Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Cruduța lui Nea Marin

Când va fi nunta și ce s-a mai aflat despre căsătoria acesteia? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ana Baniciu, Raluka și Andrei Ștefănescu s-au bătut cu frișcă... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Daniela Crudu a fost infectată cu coronavirus. Cum au reacționat...
Ultimele știri
x