Căutare Live

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ana Baniciu, Raluka și Andrei Ștefănescu s-au bătut cu frișcă

Ana Baniciu, Raluka și Andrei Ștefănescu s-au bătut cu frișcă și au făcut un show de zile mari, în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, de la Antena 1.

!”. Ana Baniciu și Raluka au avut parte de un moment mult prea dulce la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Antena 1

Nea Marin a dus vedetele din ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară la o cofetărie din Alba Iulia și toată lumea a primit câte ceva de făcut.

La un moment dat însă, Ana Baniciu, Raluka și Andrei Ștefănescu au început să se fugărească și să se bată cu frișcă, iar ceea ce a urmat e savuros.

Ana Baniciu, Raluka și Andrei Ștefănescu s-au bătut cu frișcă la o cofetărie din Alba Iulia, la Poftiți pe al noi: Poftiți prin țară

În ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Nea Marin a mers la o cofetărie din Alba Iulia. Acolo, vedetele s-au împărțit pe echipe și au primit tot felul de sarcini.

Totuși, în timp ce făceau tot felul de treburi prin bucătărie, între Raluka și Andrei Ștefănescu s-a pornit o bătaie cu frișcă de zile mari. Cei doi s-au fugărit și fiecare a încercat să își „lovească” adversarul cât mai bine cu putință.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ce i-au făcut Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Cruduța lui Nea Marin

„Am vrut să iau ciocolată fierbinte. Am băgat mâna în bolul cu ciocolată și vă dau cuvântul meu de onoare că nu mai puteam să scot mănușa de pe mână”, a zis Andrei Ștefănescu.

„Măi, bolovane!”, a țipat Raluka la el, în timp ce alerga ca să se ferească de bucățile de frișcă ce zburau peste tot și îi murdăreau hainele.

La un moment dat, Ana Baniciu și-a făcut apariția în preajma celor doi și a primit o doză generoasă de frișcă în față, spre deliciul tuturor celor prezenți. Supărată, aceasta a anunțat că merge să se spele și că vrea să se retragă la hotel.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu și Virgil Mănescu au fost surprinși împreună

„Am reușit să ne împăcăm, după ce ne-am spălat”, a dezvăluit Andrei Ștefănescu la final.

Urmărește clipul video de mai jos din ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară ca să vezi ce show au făcut vedetele.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu. Ce a făcut N... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ana Baniciu a îmbrăcat straie populare. Ce a dezvăluit despre nu...
Ultimele știri
Top Văzute
x