Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu. Ce a făcut Nea Marin

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a fost filmată în așternuturi încă de la primele ore ale dimineții, în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta) Galerie
Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a apărut în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară | Antena 1

În ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Nea Marin a decis să îi pregătească lui Liviu Vârciu o surpriză cu ocazia zilei lui de naștere.

A fost momentul în care toți au putut s-o vadă în așternuturi pe Anda Călin, iubita acestuia, la primele ore ale dimineții.

Anda Călin a fost filmată în așternuturi, alături de Liviu Vârciu, în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Nea Marin i-a dat trezirea lui Andrei Ștefănescu încă de la primele ore ale dimineții, în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

În timp ce toți serveau masa, acesta i-a făcut artistului o propunere complet neașteptată, spre marea surprindere a tuturor.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu și Virgil Mănescu au fost surprinși împreună

„Dacă vine iubita lui și acceptă să fie filmată, atunci rămâne cu ea. Dacă nu, atunci te duci tu cu el”, i-a zis Nea Marin lui Andrei Ștefănescu.

Auzind ce propunere a făcut Nea Marin, artistul s-a ridicat imediat de la masă, s-a pus în genunchi și a început să se roage, în speranța de-a câștiga pariul.

Apoi, după ce a ciocănit la ușă, Nea Marin a intrat împreună cu celelalte vedete și toți l-au felicitat pe Liviu Vârciu pentru împlinirea vârstei de 40 de ani.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ce i-au făcut Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Cruduța lui Nea Marin

„Mă bucur că în ediția asta ziua mea s-a nimerit să fie cu oameni dragi mie. Dar ora...”, a zis acesta, fericit de cele trăite, dar puțin cam nemulțumit de trezirea extrem de matinală.

Atunci când „alaiul” a pătruns în cameră, Liviu Vârciu dormea alături de iubita lui. Camerele de filmat au surprins-o pe frumoasa brunetă în așternuturi și toți au putut să remarce cât de bine arată aceasta încă de la primele ore ale dimineții.

„Mă faci să plâng. Nu credeam că o să apuc ziua asta”, a fost reacția lui Vârciu atunci când a văzut ce surpriză i-a pregătit Nea Marin.

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 21 a emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, de la Antena 1.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Raluka a fost impresionată de ghidul turistic din Alba Iulia. Ce... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ana Baniciu, Raluka și Andrei Ștefănescu s-au bătut cu frișcă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x