Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Vedetele au ”transportat” animale domestice și nu le-a fost deloc ușor

Vedetele din a 9-a ediție Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară au fost trimise de Nea Marin să aducă mai multe animale. Cum s-au descurcat aflați în rândurile următoare.

Vedetele din a 9-a ediție Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară au fost trimise de Nea Marin să aducă mai multe animale. Cum s-au descurcat aflați în rândurile următoare

Antena 1

În timp ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au plecat să aducă o vacă de la potcovarul satului, Jean de la Craiova și Cosmin Seleși au dus lupte grele cu doi măgari energici.

Ce au pățit Cosmin Seleși și Jean de la Craiova când au primit doi măgari în ediția 9 Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

”Băi, băiatul, Robi, băiețelul, a nimerit la Jean. Robița o nebună.”, a explicat Cosmin după ce măgarul femelă i-a dat bătăi de cap. Cum au ajuns lângă mașină, ea a început să tragă, ceea ce l-a făcut pe Seleși să strige: ”Ho, ho, nebuno, stai. Bre, bre”.

Într-o fracțiune de secundă, situația s-a schimbat și măgarii au început să alerge. ”El e mai cuminte, ea e mai nărăvașă.”, a spus Jean după ce toate isprava a luat final.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Vârciu și Andrei Ștefănescu, puși în dificultate de dansul lui Nea Marin

”Am alergat după aia, m-a tras pe acolo. Jean nu știa cum să-l țină pe ăla.”, a povestit și Cosmin Seleși la testimoniale.

Nici Romică Țociu nu a avut o misiune mai ușoară. ”Capra nu mă asculta. Când fugea, când punea frână. Când nu mai voia să meargă trăgeam eu de ea. M-am oprit la o doamnă, i-am luat niște morcovi. Am vrut să mă împrietenesc cu ea. Am scos-o la cofetărie.”, a povestit vedeta.

De la atâta efort, el și Adriana Trandafir s-au oprit să bea câte o bere.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Cosmin Seleși, nou „conflict” cu Liviu Vârciu. Ce au avut de împărțit

În cea de-a șaptea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Albac, Alba sunt Cosmin Seleși, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Liviu Vârciu și Nea Marin, debandadă totală la primele ore ale ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Liviu Vârciu, mesaj emoționat de la fiica cea mică. Ce imagini ...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x