Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și nea Marin, show total în mașină

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au aliat împotriva lui nea Marin încă o dată. Cei doi l-au șicanat tot drumul spre noua locație, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când Liviu Vârciu a început să-l stropească cu apă.

colaj0liviu-vârciu-nea-marin-andrei-ștefănescu-bătaie Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au aliat împotriva lui nea Marin încă o dată. | Antena 1

La scurt timp de la vizita făcută la ferma de struți și plimbarea cu barca, vedetele și nea Marin și-au plăcut planul pentru următoarea locație în care trebuie să ajungă. Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Nico, Margherita de la Clejani, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu au fost informați că vor merge la o fermă de bizoni.

În drum spre destinație, gaza emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară” și invitații au vorbit despre ce vor face la fermă, însă „replicile acide” și situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au ținut de glume tot drumul, însă nu au scăpat de pedeapsa lui nea Marin.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu. Ce a făcut Nea Marin

Nici Cătălin Cazacu nu a scăpat de câteva lovituri din parea lui nea Marin, lucru care a surprins-o pe Margherita de la Clejani: „Ce-i cu haosul ăsta și cu atâtea bătăi?!

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și nea Marin au făcut show în mașină, după ce s-au stropit cu apă

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu l-au șicanat pe nea Marin câteva minute, însă au avut o surpriză când acesta a scos bățul ascuns prin mașină pentru a-i învăța minte. Situația dintre cei trei a degenerat după ce artistul a început să arunce cu apă pe gazda emisiunii.

Nu pot să cred!”, a fost reacția lui nea Marin, după ce Liviu Vârciu i-a stricat părul cu apă.

Gestul artistului l-a enervat foarte tare pe nea Marin, care a continuat să lovească scaunele mașinii cu bătul din mână. Liviu Vârciu nu s-a lăsat prea ușor și a mai aruncat cu apă pe el, dar și pe o parte din colegii lui.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ce i-au făcut Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Cruduța lui Nea Marin

Nea Marine, nu pot să cred ce ti-au făcut!”, a spus Margherita de la Clejani.

Ei erau doi și m-au distrus”, a mai adăugat nea Marin.

El nu era supărat că l-am udat cu apă, el era supărat că i-am stricat freza, iar fixativul era la doamna Mioara în cameră.”, a mărturisit Liviu Vârciu.

După ce au făcut un show de zile mari în mașină, nea Marin și-a schimbat tricoul și a decis să îi lase în pace pe cei doi.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Nico, Margherita de la Clejani, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Margherita de la Clejani a căzut în barcă. Cine a încercat să o ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Margherita de la Clejani a surprins pe toată lumea cu mișcările ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x