Căutare Live

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Margherita de la Clejani a căzut în barcă. Cine a încercat să o ajute

Margherita de la Clejani a avut parte de un incident neașteptat în ediția 22 din „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Vedeta a decis să se relaxeze într-o barcă cu vâsle, însă s-a dezechilibrat și a căzut. Iată cum au reacționat colegii și nea Marin când au văzut-o.

Margherita de la Clejani a avut parte de un incident neașteptat în ediția 22 din „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”.

Antena 1

Margherita de la Clejani, Sorana Sarclee, Cătălin Cazacu și Nico au avut parte de o experiență neașteptată la ferma de struți din Zaga Zaga, însă surpriza a fost și mai mare când au aflat că trebuie să se întoarcă cu bărcile pentru a merge către următoarea destinație.

Cea mai încântată de situație a fost Margherita, care a spus tuturor că ea vrea să meargă singură cu barca: „M-am urcat singură pentru că nu mai aveam răbdare, voiam să mă plimb cu barca și nu fac asta des”.

Ce s-a întâmplat cu Margherita de la Clejani în barcă

În timp ce învăța să vâslească, Margherita s-a dezechilibrat și a căzut, iar incidentul a amuzat pe toată lumea, inclusiv pe nea Marin. De asemenea, vedeta a întâmpinat dificultăți și cu direcția bărcii. După ce a râs copios, gazda emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară” s-a oferit să o ajute.

„Să mă salveze nea Marin”, a strigat artista.

Nea Marin a reușit să o scoată pe Margherita din impas, iar laudele la adresa lui nu au întârziat să apară: „Mamă, ce deștept e nea Marin”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut

La scurt timp de la „incident”, Nico a decis să se urce cu colega sa în barcă pentru a o ajuta să vâslească către direcția corectă, însă nici ea nu s-a descurat atât de bine pe cât se aștepta.

„Parcă aveam două mâini stângi”, a spus ea.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 3. Margherita de la Clejani, pusă de nea Marin să măture la păsări: „Până acum nu-mi plăcea deloc”

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Nico, Margherita de la Clejani, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Margherita de la Clejani: "Opriți calul!" Ce a pățit b... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și nea Marin, show total în mași...
Ultimele știri
x