Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita a dat prima probă a ciocanului, cu poșeta pe mână

Margherita a vrut să s implice și la construiea unei plute și nu s-a dat înapoi de la muncă. A luat ciocanul și a bătut primul cui din viața ei. Cum s-a descurcat.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita a dat prima probă a ciocanului, cu poșeta pe mână Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita a dat prima probă a ciocanului, cu poșeta pe mână | Antena 1

Margherita a vrut să se implice în asamblarea unei plute din lemn și a bătut un cui pentru prima oară în viața ei. Experiența i-a plăcut, chiar dacă la început a fost stângace în mișcări, ea totuși nu a vrut să renunțe la poșetă și la pălărie.

Margherita a bătut un cui pentru prima oară în viața ei. Cum s-a descurcat

Margherita s-a implicat la asamblarea unei plute din lemn și s-a descurcat de minune, lăsându-i pe toți cu gurile căscate de priceperea ei. Deși o incomoda poșeta pe care a purtat-o cu mândrie, Margherita nu a dat-o jos până nu a terminat de bătut cuiele în plută.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Margherita de la Clejani a surprins pe toată lumea cu mișcările de dans

„Eu cu Nico și Cazacu trebuie să facem o plută. Și eu vreau un ciocan”, spune Marghertia.

„Lasă, dragă, poșeta, jos”, o roagă Nea Marin, însă Margherita nu s-a lăsat înduplecată și și-a continuat treabă cu poșeta pe umăr și pălăria pe cap.

„Lasă că nu mă încurcă, ce treabă ai tu cu poșeta mea? Nu e niciun feng-shui. E poșetă valoroasă și trebuie să stea pe umărul meu. Nu am mai bătut nicodată cuie. Cine a mai pomenit o femeie să bată ciocane, adică cuie. Nu m-am desprins de acel ciocan, că e simbol al puterii. Ia-mi geanta”, spune Margherita.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Munca pe care Liviu și Andrei au refuzat să o facă: "Suntem soliști!"

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Nico, Margherita de la Clejani, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita, dans provocator în câmp și în roabă. Nea Marin nu a ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Liviu Vârciu i-a arătat posteriorul lui Nea Marin după ce a fost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x