Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Nea Marin, peripeții la ferma de struți. “A scăpat, băi!”

După ce au terminat munca la vaci și au cules prunele, nea Marin și-a dus vedetele la o fermă de struți. Înainte de a pleca, nea Marin i-a invitat la târg pe cei de la ferma cu vaci.

colaj foto cu nea marin, un strut si andrei stefanescu Galerie
În ediția 12 a emisiunii Poftiți pe la noi, vedetele au mers la o fermă de struți | Antena 1

Nea Marin a decis să îi repartizeze diferit. El împreună cu Liviu, Anca și Andrei au plecat la o fermă de struți, în timp ce Silviu, Carmen și Marius au plecat la moara de la Ocna Șugatag.

Doamna de la ferma de struți i-a așteptat îmbrăcată în port popular, pregătită să le facă turul fermei. Proprietara fermei le-a vorbit și despre prețurile puilor de struți, dar și a ouălelor. Un pui este 100 euro și un struț mare costă 1000 euro.

Nea Marin era curios ce gust are carnea de struț, iar doamna i-a povestit că seamănă la gust cu carnea de căprioară.

Nea Marin, peripeții cu struțul Costel

“Erau foarte mulți struți, struți mici, struți medii, struți mai mari”, povestește Anca Dinicu.

Doamna de la fermă le-a povetsit vedetelor că cel mai bătrân struț are 9 ani și se numește Costel.

“Cel mai rău struț care există pe planeta asta. A omorât o struțoaică, a făcut numai nenorociri acolo”, spune Andrei Ștefănescu.

Citește și: „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, lider de piață cu peste 1.7 milioane de telespectatori, aseară, la Antena 1

Între timp, Carmen, Marius și Silviu au ajuns la săteanul care avea moara. Moara imensă avea peste 100 de ani vechime.

“Era și spălătoare, era și piuă”, a povestit Silviu.

Femeia de la fermă le-a povestit cum trebuie să le pregătească mâncarea și fânul pentru struți. De asemenea, vedetele trebuiau să le curețe cotețul struților. Doamna le spunea că trebuie să intre în coteț pentru a le da fân. Când a ajuns în dreptul lui Costel, struțul uriaș a început să îl sâsâie și se izbea de gard ca să îl rupă. Nea Marin și Andrei au luat-o la goană.

“Haideți de-acolo!”, striga doamna de la fermă.

“Ne-a plăcut cum a intrat pe turnantă. Deci a intrat pe turnantă foarte bine”, a mai spus Andrei.

“A scăpat, băi!”, țipa nea Marin alergând.

“Nu l-am văzut niciodată panicat atât de tare. (…) Pe inima mea a fost Costel”, a spus Anca.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Ce i-a făcut Nea Marin lui Andrei Ștefănescu, de față cu toți

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a unsprezecea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Bîrsana (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Carmen Tănase, Silviu Mircescu, Anca Dinicu și Marius Damian. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,29 decembrie 2021.Liviu Vârciu și nea Marin,cursă nebună cu mașina și biciul.Ce s-a... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Surpriza lui Liviu Vârciu pentru nea Marin de ziua lui. Ce s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x