Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Babană face show, din nou. Cum s-au distrat la mulsul caprelor de la fermă

Emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, din 30 ianuarie nu avea cum să se încheie fără o misiune care să implice distracția. Îndiferent că "ai crescut la oraș sau la țară", cum se pune pe românește, oricine a experimentat măcar o dată mulsul animalelor, însă asta nu e pentru toată lumea.

colaj zanni mulgand capra Galerie
Zanni a fost convins, cu greu, să mulgă capra pentru că îi era silă | A1

Nea Mărin nu avea cum să lase vedetele ediției de azi fără să arate cât de bine se descurcă la această activitate.

Sau nu....Așadar, cei șase participanți au plecat la o fermă unde au rămas impresionați de cât de multe animale erau acolo, dar unde s-au și distrat pe cinste.

Rând pe rând au muls vaci și capre, au hrănit porci și vaci dar au și cărat borhot.

Citește și:Poftiți pe la noi, 30 ianuarie 2022. Apariție surpriză! Cine sunt vedetele care au venit prima dată la emisiune

Însă nu toți s-au supusdin prima cerințelor iar nea Marin a avut grijă să-i altoiască pe cei ce se opuneau, aka Speak.

Babană a fost îmbăiat în lapte, lovit peste față de coda unei vaci și a și tras la căruță, înlocuind calul care a scăpat din pripon și n-a mai fost de găsit

Ștefania, Zanni, Alex Velea și Babană și-au luat munca în serios, însă Speak a avut doar de comentat iar Sony a avut chef de făcut "glume puerile", după cum le-a catalogat Alex Velea.

În primă fază, Sony a tot încercat să-și încurce camarazii de show, după care a trecut la lucruri mai serioase.

Citește și:Poftiți pe la noi, 30 ianuarie 2022. Zanni, Alex Velea, Ștefania și Speak, puși să care nămol: Mamă, cum miroase!

A pus lapte într-o sticlă și a îndrăznit să-l ude, din cap până în picioare, pe nea Marin.

De aici și până la o bătaie generală cu lapte a fost doar un pas, iar vedetele au ajuns la final mirosind a porci, vaci, lapte, capre, borhot sau baloți de paie.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 30 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special pentru localnicii din Techirghiol, în sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Speak și-a furat-o de la nea Marin, iar iubita lui l-a rănit mai... Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Emisiunea a fost întreruptă, a anunțat Nea Marin. De ce nu se va mai filma cu acele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x