Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Babană, omul show-ului. Cum a apărut la bazin.”Sunt un nebun”

După o misiune extrem de dificilă pe care Alex Velea, Babană și Zanni au avut-o pe mare, aceea de a extrage nămol pentru a-l aduce la țărm, aceștia au avut parte de un moment de relaxare. Și nu orice fel de relaxare, ci una în care Babană a avut ocazia să aibă o apariție cum doar el o poate avea.

colak cu Babana facand striptease Galerie
Babană s-a gândit să încingă puțin atmosfera, așa că și-a pus sutien și a făcut puțin striptease | A1

Dacă ceilalți participanți au primit diverse tratamente de relaxare, „echipa de pe mare” a avut parte tot de apă.

Acestora li s-a oferit relaxare la bazinul cu apă sărată provenită direct din lac, unde vedetele au avut parte de o relaxare...”bătrânească”.

Babană: ”Cred că ați uitat esența show-ului. Sunt ca o divă. Nu pot să cred”

Sub îndrumarea unei doamne în calitate de instructor de fitness, cei prezenți au înotat și au făcut exerciții în apă, iar Nea Marin s-a simțit ca peștele în apă.

Citește și:Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,25 ianuarie 2022.Ce a pățit Margherita după ce a avut mișcări necontrolate la stupul de albine

Însă, liniștea și atmosfera monotonă nu a fost tocmai pe placul lui Babană. Acesta s-a gândit să le dea un suflu tineresc celor prezenți și să facă puțină atmosferă.

Și-a pus un sutien, împrumutat anterior de la Ștefania, și a apărut la bazin.

"Pentru că era momentul să facem puțină atmosferă, pentru că erau acolo numai moși plictisiți de viață, am zis “intru eu acum, rup tot”, a spus el.

"Am venit să cuceresc România. Cred că ați uitat esența show-ului. Sunt ca o divă”, au fost cuvintele explicative ale lui Babană, despre apariția sa la bazin, într-un sutien cu model tigrat. După acest moment, el a fost trimis să dea cu mopul.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022. Cum sună live vocea Margheritei. Cântăreața a spus că s-a lăsat de muzică

Ziua li s-a încheiat cu o masă copioasă cu fructe proaspete de mare și cu o apariție surpriză a lui chef Scărlătescu.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 30 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special pentru localnicii din Techirghiol, în sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Cât de dificile au fost misiunile vedetelor și cum au făcut față... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Chef Scărlătescu reintră în rol. Speak are probleme la scufundăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x