Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Ce mesaj emoționant a transmis Alex Velea despre Zanni

Aventura vedetelor de la ediția din 3o ianuarie a show-ului Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară a continuat cu o repetiție de dansuri populare unde fiecare s-a descurcat cum a putut.

colaj alex velea si zanni Galerie
Prietenia dintre Alex Velea și Zanni a început dintr-o întâmplare și cei doi au doar cuvinte de laudă unul despre celălalt | A1

O surpriză a venit din partea lui Zanni și a lui Alex Velea, care au știut să atragă atenția lui Nea Marin.

Totodată, Alex Velea a avut de spus doar cuvinte emoționante la adresa lui Zanni. În plus, momentul a inclus și o demonstrație de dans din partea lui Nea Marin, care i-a lăsat pe toți muți de apreciere.

Alex Velea, cuvinte de laudă despre prietenul său, Zanni: “Este suma tuturor acțiunilor făcute în viața asta”

Zanni s-a descurcat de minune la repetițiile dansurilor populare iar asta a făcut ca prietenul său, Alex Velea să-i adreseze câteva cuvinte de laudă.

Artistul a folosit cuvinte puține, dar cu încărcătură emoțională.

Citește și:Revelionul Starurilor 2022, 31 decembrie 2021. Alex Velea & Zanni, super interpretare muzicală

“Zanni este suma tuturor acțiunilor făcute în viața asta și, vă vine sau nu să credeți, el a făcut și dans popular, a fost și la circ, a făcut chiar și balet”, a dezvăluit Velea.

Cum au ajuns prieteni Zannidache și Alex Velea

Zanni a povestit că într-o zi s-a decis să-și încerce norocul în muzică și a îndrăznit să-i scrie un mesaj lui Alex Velea și, spre surprinderea lui, Velea i-a răspuns imediat.

Cei doi s-au întâlnit, au discutat și au avut o chimie extraordinară ce l-a făcut pe Velea să creadă că Zanni este unul dintre următorii săi copii pe care-I va crește pe plan muzical.

Citește și:Cum au ajuns prieteni Zannidache și Alex Velea. Mesajul care i-a schimbat destinul: "Dă-mi putere ca să dau și eu mai departe"

"El pare super nebun, dar este atât de cerebral, e ancorat în realitate, visează mult și e normal să viseze mult pentru că e puști, simte ce se întâmplă cu el și e gata să facă orice pentru a-și atinge scopul, la modul frumos, nu meschin", a spus Velea.

"Adică este muncitor, nu e gata să calce pe cadavre pentru a reuși, e prietenos, este exact așa cum îmi doresc eu să fie unul dintre copiii mei, simplu! Dacă nu era așa, nu-l luam cu mine!", a concluzionat Alex Velea.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 30 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special pentru localnicii din Techirghiol, în sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Chef Scărlătescu reintră în rol. Speak are probleme la scufundăr... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Speak și-a furat-o de la nea Marin, iar iubita lui l-a rănit mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x