Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Andreea Tonciu "a dat greș" în bucătărie, dar s-a apucat de cântat

Activitățile de la malul mării nu par tocmai potrivite pentru vedetele din ediția din 31 ianuarie a show-ului Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

colaj babana si andreea tociu cantand Galerie
Andreea Tonciu nu a excelat ]n buc[t[rie dar s-a ocupat să încingă atmosfera | A1

Deși băieții din emisiune au fost mai mult pe leneveală și pe eschivat decât pe muncă, fetele au intrat în bucătărie unde astrele nu au fost tocmai de partea lor.

Andreea Antonescu eșuează în a tăia o lămâie iar Andreea Tonciu se scuză: „Eu gătesc românește. Fructele de mare sunt specialități pentru mine și le mănânc la restaurant, nu știu să le gătesc”

Prima sarcină care i-a revenit Andreei Antonescu a fost să taie niște lămâi doar că i-a alunecat cuțitul și s-au dus pe jos, în timp ce vedeta chiar se gândea: „Cine nu știe să taie o lămâie”. Ulterior a fost sfătuită să amestece niște icre cu blender-ul, lucru care i-a ieșit.

Citește și: Andreea Tonciu vrea să slăbească cu orice preț. A vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară

Tonciu a vut să guste, doar că a uitat că are o vizier pe față și tot acolo s-au oprit și icrele pe care vedeta intenționa să le guste.

În plus, Andreea Tonciu ar fi urmat să prepare niște fructi de mare, doar că, din start ea a precizat că iubește bucătăria, îi place enorm să gătească, dar doar mâncare românească.

“Pentru mine, fructele de mare sunt specialități iar eu gătesc doar românește. Dacă vreau să mânânc de asta, merg la restaurant”, a precizat vedeta.

Citește și: Spaimă de zile mari pentru Andreea Tonciu! A fost aruncată în mare de Nea Mărin: „La revedere! Nu mai…”

Plecând spre următoarea locație, întreaga echipă a avut parte de un mini concert ad-hoc, ce nu a fost tocmai pe gustul morocănoșilor Liviu și Andrei, dar părea că și nea Marin e puțin depășit de situație.

Tonciu și Babană au pus manele și au început să le fredoneze. Printre melodii a fost și una lansată chiar de Andreea Tonciu, de curând.

Manele se ascultă mai la un șpriț...nu în mijlocul zilei, a precizat Vârciu. La polul opus, Andreea Antonescu și-a sprijinit colegii amatori de distracție, chiar dacă nu știa un vers din melodiile respective.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 31 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre, în Olimp și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, acid cu nea Marin. Și-au declarat război. „Deranj... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Babană, extrem de panicat și enervat din cauza lui Sony. Ce i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x