Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Riki, păcălit: „Chef Bontea, mă supără un japonez”.Riki e sau nu single?

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară din 31 ianuarie l-a trecut prin focuri pe japonezul Rikito Watanabe, cunoscut de la emisunea Chefi la cuțite. Energicul bucătar, un fan decalarat al lui chef Sorin Bontea, care are și numele lui tatuat pe braț, a fost păcălit de Liviu Vârciu.

colaj rikito si liviu varciu Galerie
Riki a povestit că a luat o palmă d ela o româncă, dar că tot romîncele sunt preferatele lui | A1

Aflați în restaurantul de la Constanța, unde Riki i-a învățat pe Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și pe nea Marin să prepare sushi, la un moment dat, Liviu Vârciu are o idee.

A scos telefonul și l-a păcălit pe Rikito că-l sună pe Bontea să-i spună că japonezul l-a vorbit de rău.

Rikito Watanabe: „Eu sunt fanul lui chef Bontea. Nici soția lui nu are numele lui tatuat pe corpul ei. Eu îl am”

Japonezul a fost pus la grea încercare și a trecut prin toate stările încercând să nege că ar fi zis ceva rău despre Bontea.

În final, acesta i-a arătat lui Vârciu brațul unde și-a tatuat numele lui Bontea, cu data participării la emisiunea Chefi la cuțite, marcând astfel experiența sa în România, de care este foarte mândru.

În schimb, o experiență nu tocmai plăcută n-a avut-o cu femeile românce, deși îi plac mai mult decât japonezele. Și-a luat chiar și o palmă de la o fostă iubită și acum spune el, este single.

Citește și:Cum arată iubita lui Rikito Watanabe, fostul concurent Chefi la cuțite. Cine este tânăra care l-a cucerit:„Vreau să vă anunț ceva”

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 31 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre, în Olimp și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Rikito Watanabe surprins la el în restaurant. Ce și-a învățat o... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie. Cum i-a găsit nea Marin pe Babană și pe Sony. „Vă puneți și verighete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x