Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Adda și Cătălin, ceartă din prima: "Dacă mai stau 10 minute cu ea..."

Adda și Cătălin s-au purtat ca în Asia Express și nu au putut să se abțină să nu se certe. Cei doi soți au răbufnit, iar Cătălin a spus că nu mai vrea să dea interviuri la comun.

poftiti prin tara 6 decembrie colaj Galerie
Adda și Cătălin încercau să găsească metode pentru a atrage oameni la târg, dar au sfârșit prin se certa între ei. Adda spunea că soțul ei vorbește prea tare la testimoniale, iar Cătălin s-a enervat și a zis că vrea să li se ia interviu separat. | Antena 1

Vedetele trebuiau să caute oameni ai locului pricepuți la diferite meșteșuguri, dar și artiști locali care ar fi putut să îi încânte pe turiști. Lor le era greu să organizeze un târg pe timp de pandemie.

Adda și Cătălin încercau să găsească metode pentru a atrage oameni la târg, dar au sfârșit prin se certa între ei. Adda spunea că soțul ei vorbește prea tare la testimoniale, iar Cătălin s-a enervat și a zis că vrea să li se ia interviu separat.

„Dacă mai țipi în urechea stângă pe tot parcursul interviului”, spune Adda.

Adda și Cătălin, disputa care i-a dezbinat

„Se poate să dăm interviuri separate? Efectiv dacă mai stau 10 minute lângă ea..”, spune Cătălin.

Adda se supărase destul de tare.

“Îți dau un bobârnac așa în ureche. Vrei?”, i-a zis Cătălin Addei, amintindu-ne de felul simpatic în care se certau ei și când erau în Asia Express.

Citeșteș și: Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1

Cei patru concurenți și consilierii, Liviu și Andrei, voiau să știe unde va fi organizat acest târg pentru că nea Marin nu le spusese care e locația potrivită pentru un asemenea spectacol.

După ce nea Marin i-a amenințat că îi bate pentru că începuseră să îi dea ei ordine lui, care juca rolul de primar, i-a urcat în dubă și i-a dus la stadion. Spațiul pe care îl aveau de amenajat era imens, cu priveliște superbă spre durere.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În prima ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Nea Marin are o nouă "armă", adaptată pe timp de pande... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Nea Marin și Liviu, disputa care a încins spiritele. "Mă ie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x