Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Farsa făcută de Liviu și Andrei lui nea Marin: "Ajutor social"

Liviu și Andrei i-au pregătit lui nea Marin o farsă de zile mari. Ei au scris numele coregrafului pe foi pe care le-au lipit pe garduri, spunând că el oferă ajutor social sătenilor.

poftiti prin tara 6 decembrie colaj Galerie
Liviu și Andrei s-au gândit să îi facă o farsă lui nea Marin și au dat numărul lui de telefon sătenilor și le-au că îl pot suna pe el pentru orice probleme ar întâmpina. | Antena 1

Liviu și Andrei s-au gândit să îi facă o farsă lui nea Marin și au dat numărul lui de telefon sătenilor și le-au că îl pot suna pe el pentru orice probleme ar întâmpina.

“Orice! Sunați la domnul ăsta cu încredere, este domnul Barbu”, spune Liviu.

Între timp, Capet și Iuliana l-au întâlnit pe primar și au vorbit despre artiștii care ar putea veni la târg. Andrei a avut o nouă idee. El și Liviu au scris pe un afiș că sătenii care au nevoie pot primi ajutor social de la nea Marin și au notat acolo numărul lui de telefon.

“Doamne, ce bătaie o să ne luăm! Celebră!”, spune Liviu.

Farsa pe care Liviu și Andrei au pregătit-o pentru nea Marin

Adda și Cătălin au găsit afișele pe care le-au scris Liviu și Andrei și au făcut poză. Iuliana și Capet au găsit un coregraf. Primarul s-a oferit să îi ducă cu mașina până acolo. Pe drum, Iuliana și Capet s-au întâlnit cu Adda și Cătălin care i-au informat că vorbiseră cu viceprimarul înaintea lor și deja făcuseră rost de scenă și sonorizare.

Citește și: Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1

Andrei și Liviu au ajuns la biroul lui nea Marin și i-au spus că au rezolvat toate sarcinile și la ora 18.00 se vor întâlni pe terenul de fotbal cu toți cei care aveau să îi ajute la târg.

Între timp, Adda și Cătălin s-au hotărât să sune la numărul de telefon de pe afișul cu ajutor social pentru că nu credeau că acel număr este într-adevăr al lui nea Marin. Atunci când el a răspuns la telefon, cei doi l-au anunțat că sunt în drum spre biroul lui pentru a-l ține la curent cu ce au reușit să rezolve în comună pentru a organiza târgul.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În prima ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021.Iuliana Luciu, o experiență de neuitat cu tractorul."Eram pl... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Capet, la capătul puterilor. "Mi-a venit rău!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x