Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Nea Marin și Liviu, disputa care a încins spiritele. "Mă iei la mișto?"

Nea Marin și-a dus cele 6 ajutoare pe stadion pentru a vedea care e spațiul pe care să îl amenajeze. Ei s-au hotărât unde să pună scena și unde să pună tarabele cu mâncare.

poftiti prin tara 6 decembrie colaj Galerie
Vedetele trebuiau să caute oameni ai locului pricepuți la diferite meșteșuguri, dar și artiști locali care ar fi putut să îi încânte pe turiști. Lor le era greu să organizeze un târg pe timp de pandemie. | Antena 1

Nea Marin încerca să asculte ideile tuturor, dar se pare că Marian Capet era singurul căruia nimeni nu îi dădea atenție și ideile lui nu erau bine primite de colegii săi.

Pentru a o speria, nea Marin a încercat să îi bage Addei în bluză un melc, iar ea a început să țipe și să alerge pe stadion.

“Uite așa mai faci și tu mișcare, iubire”, i-a spus Cătălin soției sale râzând.

Capet, supărat că nimeni nu îi acordă atenție, a zis:

“Dar eu am cele mai bune idei. Eu nu înțeleg de ce nu mă bagă nimeni în seamă că fac revoluție până la urmă”, spune Capet.

Între timp, Adda și Cătălin se panicau pentru că în 3 zile trebuiau să organizeze târgul. Liviu începuse să se ia la ceartă cu nea Marin, dar când a văzut că acesta a scos banii din buzunar, și-a schimbat atitudinea.

Nea Marin și ajutoarele lui au văzut stadionul unde aveau să amenajeze târgul

Liviu a început să îl perie pe nea Marin și a întins mâna să îi dea bani.

“Ce mână de cerșetor ai”, i-a spus nea Marin.

“Sunt banii primăriei, băi! (…) Pentru prima oară în viața mea m-a surprins când m-a chemat ‘Vino băiatul meu, uite’”, a zis Liviu.

Nea Marin i-a dat lui Liviu 3500 lei pentru a găsi oameni care să vină cu tarabele la târg. Până la urmă, a hotărât să fie mai darnic și le-a dat câte 6000 lei lui Liviu și Andrei.

Citește și: Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1

Capet a spus că el nu vrea să meargă pe jos pentru a sta de vorbă cu oamenii și că are nevoie de o mașină. Când l-a auzit, nea Marin a regretat că nu are o praștie.

“Dacă aveam praștia și îi dădeam eu una acuma, nu făcea el imediat?”, spune nea Marin.

El a plecat și și-a lăsat ajutoarele să se descurce. Între timp, nea Marin s-a dus să își găsească biroul demn de un primar. El și-a găsit biroul în curtea unor localnici primitori.

Pentru că nu știau încotro să meargă, cele 6 vedete au pornit mai întâi în căutarea biroului lui nea Marin pentru a primi mai multe detalii despre organizarea târgului.

Liviu s-a enervat cel mai tare pentru că nu îl găsea pe nea Marin după directivele pe care I le dădea.

“Mă iei la mișto?”, i-a zis Liviu la telefon.

“Aș fi un dobitoc!”, a zis nea Marin.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În prima ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Adda și Cătălin, ceartă din prima: "Dacă mai stau 10 minute... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021.Iuliana Luciu, o experiență de neuitat cu tractorul."Eram pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x