Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Capet a gustat pentru prima dată țuică de smochine: “M-am îmbătat deja”

Adda și Cătălin au plecat la o livadă cu smochini. După ce au merso vreme cu mașina, au trebui să urce dealul pe jos pentru că plouase și nu se putea intra cu mașina până sus la livadă.

poftiti prin tara 7 decembrie colaj Galerie
Între timp, Iuliana și Capet au mers la o doamna din sat pentru a-I afla povestea. Ei au poposit acasă la doamna Icoana. | Antena 1

Adda și soțul ei au gustat din fructele proaspăt culese. Cântăreței îi era teamă că avea să va fi mușcată de vreo viperă ascunsă prin iarbă pentru că zona e recunoscută pentru astfel de animale periculoase.

Între timp, Iuliana și Capet au mers la o doamna din sat pentru a-I afla povestea. Ei au poposit acasă la doamna Icoana.

Femeia le-a demonstrat că e foarte talentată și avea haine împletite, lucrate chiar de ea, goblenuri și trăistuțe.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Nea Marin are o nouă "armă", adaptată pe timp de pandemie

Doamna Icoana a povestit că a ajuns în zona aceasta din dragoste pentru că l-a întâlnit pe soțul ei.

Capet a gustat țuica de smochine, iar reacția lui a fost amuzantă

“De dragul fragilor mănânci și cozile”, a spus doamna Icoana.

“Asta trebuie să trăiești tu, Iuliana”, i-a spus Capet.

Iuliana și Capet au aflat că doamna Icoana făcea și țuică de smochine și le-a oferit să guste. De asemenea, ea făcea și dulceață de smochine.

“Nu știu ce proprietăți are smochina, dar îmi place”, spune Iuliana.

Între timp a venit și soțul doamnei Icoana acasă și i-a servit pe cei doi musafiri cu țuică de smochine.

Eu nu beau alcool. Chiar nu beau alcool de mulți, mulți ani de zile”, povestește Capet.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Adda și Cătălin, ceartă din prima: "Dacă mai stau 10 minute cu ea..."

Cu toate acestea, Capet a fost foarte curios să afle ce gust are acest tip de țuică.

“Când a luat Capet al meu o gură de țuică…”, a spus Iuliana.

Capet a gustat și a început să se scuture pentru că era prea tare băutura.

“Cred că m-am îmbătat deja”, spune Capet.

“E tare. Vai ce arde”, a mai zis Iuliana.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a doua ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,7 decembrie 2021. Nea Marin, telefon-surpiză. Cum a reacționat la farsa "consil... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Liviu Vârciu, abordat de o admiratoare. "Te pup, ești super...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x