Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Farsa lui Liviu și Andrei pentru nea Marin. "Ce? Am făcut noi ceva?"

După masa de prânz, nea Marin le-a dat voie celor două echipe să plece la cazare, să facă un duș și să se schimbe. Apoi s-au reîntâlnit pentru a face lista finală cu lucrurile necesare pentru târg.

poftiti prin tara 7 decembrie colaj Galerie
După masa de prânz, nea Marin le-a dat voie celor două echipe să plece la cazare, să facă un duș și să se schimbe. Apoi s-au reîntâlnit pentru a face lista finală cu lucrurile necesare pentru târg. | Antena 1

Nea Marin a continuat să facă lista pentru târg cu cele două echipe ale sale formate din Adda și Cătălin și Iuliana și Capet. După ce aveau să termine ultimele sarcini pe care nea Marin le-a dat celor 4 vedete, ei trebuiau să se întoarcă la biroul lui nea Marin și să îi dea raportul până la ora 17.45.

Adda și Cătălin au făcut rost de generator, în timp ce Iuliana și Capet se duceau să îl caute pe viceprimar. Liviu și Andrei au renunțat la viața de lux de pe yacht și acum trebuiau să se întoarcă la nea Marin.

“Eu n-aș mai pleca de-aici”, spune Liviu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Nea Marin și Liviu, disputa care a încins spiritele. "Mă iei la mișto?"

“Ne-am trezit la realitate”, a spus Andrei.

Băieții aveau în plan să îl mintă pe nea Marin, spunându-I că au muncit pe brânci pentru a obține două microfoane și sonorizare.

Farsa pe care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pregătit-o pentru nea Marin

“Noi am pregătit evenimentul ăsta pentru cel puțin o mie de spectator cum a spus nea Marin”, spune Andrei.

Adda și Cătălin îl căutau pe pescarul satului pentru a face rost de pește. Capet și Iuliana trebuiau să facă rost de vopsea și pensule pentru a organiza terenul pe stadion.

Liviu și Andrei puneau la cale o nouă farsă pentru nea Marin, știind că el are o problemă cu brațul și a avut nevoie de tratament și exerciții de kineto-terapie. Consilierii lui nea Marin au ajuns la cazare și erau pregătiți să îl ia prin surprindere.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Adda și Cătălin, ceartă din prima: "Dacă mai stau 10 minute cu ea..."

Liviu și Andrei au făcut rost de cheia de la camera lui nea Marin și i-au luat din camera greutățile cu care coregraful face exerciții pentru braț.

Între timp, la stadion aveau loc audiții și nea Marin hotăra cine urma să urce pe scenă la spectacol.

Într-un târziu au apărut pe teren și Liviu cu Andrei.

“Pentru că noi te iubim foarte mult, noi suntem consilieri, ca mata să fii sănătos, ai aici, uite”, i-a spus Liviu și i-a întins greutățile lui nea Marin.

“Au ieșit singure, au venit după noi pe scări”, i-a zis Andrei lui nea Marin.

“Cum ați ajuns la mine în camera?”, a zis nea Marin nervos și a aruncat o greutate după Andrei.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a doua ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Liviu și Andrei, sesiune foto "de bogați". Cum s-au po... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,7 decembrie 2021. Liviu Vârciu, plin de urme: “Se comportă ca un comunist”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x