Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Liviu Vârciu, abordat de o admiratoare. "Te pup, ești superb!"

Liviu și Andrei au fost desemnați de nea Marin să plece să mai rezolve din lucrurile pe care le aveau pe listă. Cei doi au adormit în mașină.

poftiti prin tara 7 decembrie colaj Galerie
Liviu și Andrei au fost desemnați de nea Marin să plece să mai rezolve din lucrurile pe care le aveau pe listă. Cei doi au adormit în mașină. | Antena 1

Consilierii lui nea Marin, Liviu și Andrei, au plecat cu duba într-o localitate apropiată, Dubova, acolo unde este și capul lui Decebal sculptat în stâncă.

Între timp, Adda și Cătălin au găsit două gospodine care aveau să facă cea mai bună ciorbă de pește pentru oamenii de la târg, iar Capet și Iuliana au găsit un sătean care cânta la contrabas.

Liviu și Andrei o reușit să convingă mai mulți săteni din Dubova, care aveau propriile lor afaceri, să vină la târg. Unii aveau să vină cu suveniruri, alții cu porumb și vată pe băț, alții cu clătite, cu gogoși, iar băieții erau extrem de încântați că au putut rezolva atât de multe lucruri.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Capet, la capătul puterilor. "Mi-a venit rău!"

Când au luat o pauză, ei au început să probeze șepci de marinari.

“Zici că ești bucătar mă!”, i-a spus Liviu lui Andrei.

“Păi ăia cum erau? Așa erau”, a zis și Andrei.

Liviu și Andrei, abordați de o tânără domnișoară

După ce au plecat de la suveniruri, consilierii lui nea Marin și-au luat și două pălării marinărești și au făcut o ședință foto pentru a-și aminti mereu că au vizitat Dubova.

Pentru că au aflat că au nevoie de 25 kg de pește fără cap, Adda și Cătălin au rămas uimiți pentru că știau că puteau face rost de atâta pește doar dacă se duceau la pescuit. După ce au găsit bucătărese pentru ciorba de pește, ei au simțit pe stradă miros de plăcinte și li s-a făcut foame.

Nu aveau timp de zăbovit așa că trebuiau să își continue drumul. Ei au procedat ca în Asia Express și au oprit o mașină care i-a dus până la următoarea casă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Farsa făcută de Liviu și Andrei lui nea Marin: "Ajutor social"

Liviu și Andrei au găsit o locație de excepție unde să mănânce. Pe drum, Liviu a fost abordat de o domnișoară.

“Te pup. Suntem născuți în aceeași zi. Ți-a scris o data și nu mi-ai răspuns. Ești superb”, îi zice blondina.

“Dacă suntem născuți în aceeași zi e zodiac proastă”, i-a spus Liviu și i-a transmis toate cele bune.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a doua ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Capet a gustat pentru prima dată țuică de smochine: “M-am îmbăta... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Proba cusutului pentru Adda. “Taci din gură! Ți-l înfig ție în c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x