Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Proba cusutului pentru Adda. “Taci din gură! Ți-l înfig ție în cap”

Pe când căutau mai mulți artiști în sat, Iuliana și Capet au găsit o doamnă foarte pricepută la făcut prăjituri și plăcinte. Mirosul de plăcinte cu prânză i-a atras și au stat la povești în timp ce au mâncat.

poftiti prin tara 7 decembrie colaj Galerie
Pe când căutau mai mulți artiști în sat, Iuliana și Capet au găsit o doamnă foarte pricepută la făcut prăjituri și plăcinte. Mirosul de plăcinte cu prânză i-a atras și au stat la povești în timp ce au mâncat. | Antena 1

Între timp, Adda și Cătălin au găsit o localnică foarte talentată la împletit, care are de vânzare niște sticle foarte frumos decorate pentru smochinată.

Ei au fost fost uimiți de ce au găsit la ea în cămară. Adda și Cătălin au convins-o pe doamna Lina să meargă la târg cu dulceață, gem și țuică de smochine. Toate produsele ei aveau o altfel de prezentare.

Nea Marin a apărut pe neașteptate în spatele Addei și al lui Cătălin și i-a speriat.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Farsa făcută de Liviu și Andrei lui nea Marin: "Ajutor social"

“Eu cred că se teleportează”, spune Adda.

Cele două echipe, revoltate una împotriva celeilalte

Pentru că tot s-au întâlnit cu primarul provizoriu, Adda și Cătălin i-au spus ce au reușit să facă până la ora prânzului. După ce l-au informat, au plecat mai departe la doamna Nica, o femeie din sat care face ii. Cătălin a provocat-o pe Adda să vadă dacă se pricepe și ea să facă coasă un model de ie.

Între timp, Liviu și Andrei au mâncat pe săturate la restaurantul prietenului lui Liviu și au ținut neapărat să facă și poze pentru a-i arăta lui nea Marin.

Acasă la doamna Nica, Adda se chinuia să coasă.

“Ăla o să și-l înfigă nevastă-mea în deget”, a zis Cătălin.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a răbufnit. "Suntem nebuni?! Suntem ditamai oamenii!"

“Nu mi-l înfig. Taci din gură! Ți-l înfig ție în cap”, spune Adda.

“Ehei, făceai doi copii până acuma. Erau gata de când”, spune doamna Nica.

La un moment dat, după ce nea Marin le-a schimbat listele celor 2 echipe, s-au nimerit amândouă la aceeași casă.

“Eu eram supărat tare”, a spus Capet.

Adda și Cătălin erau revoltați că Iuliana și Capet s-au dus la casele care erau pe lista lor initial.

“Pentru că nu sunteți voi în stare și ne-a trimis pe noi”, a spus Cătălin.

De cealaltă parte, Capet era bucuros că nu a fost nevoit să străbată mai multe străzi cu Iuliana pentru a găsi casele potrivite.

"Ei s-au văzut ca în Asia Express. Să rezolve cât mai multe lucruri, să ajungă primii", a mai spus Iuliana Luciu.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a doua ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Liviu Vârciu, abordat de o admiratoare. "Te pup, ești super... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Liviu și Andrei, sesiune foto "de bogați". Cum s-au po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x