Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,7 decembrie 2021. Liviu Vârciu, plin de urme: “Se comportă ca un comunist”

Nea Marin era supărat pentru că cei doi consilieri ai săi, Liviu și Andrei, au râs de el din cauza faptului că are o problemă de sănătate.

poftiti prin tara 7 decembrie colaj Galerie
Nea Marin era supărat pentru că cei doi consilieri ai săi, Liviu și Andrei, au râs de el din cauza faptului că are o problemă de sănătate. | Antena 1

Cele două echipe, alături de Liviu și Andrei, erau pe stadion și priveau ansamblurile care aveau să urce pe scena târgului. Împreună ei aveau să decidă ce trupe rămân și sunt potrivite pentru această ocazie.

Vedetele au rămas uimite de talentele celor din sat, deși localnicii păreau oameni simpli. Cu toate acestea, mulți dintre săteni erau foarte talentați și pasionați de anumite meșteșuguri.

“Noi ne și permiteam să dăm oameni afară, să zicem “nu, nu. Tu nu vii””, povestea Andrei.

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă Capet, concurentul de la Poftiți pe la noi. Care e numele lui real

Nea Marin a povestit că e mândru de Liviu când îl vede cum dansează, chiar dacă de cele mai multe ori îi creează probleme.

“El, când ne-am cunoscut noi, nu era așa. (…) Îi place muzica, se ridică și dansează. E înnebunit să se bage, să danseze”, spune nea Marin.

Liviu, plin de urme pe corp după ce a fost nimerit de praștia lui nea Marin

După atâtea repetiții, lui nea Marin i-a venit ideea să le pună și pe vedetele lui să danseze. Pentru că nu erau toți pricepuți la dans, coregraful încerca să îi sincronizeze, dar degeaba.

Dacă au văzut că vedetele nu se sincronizează la dans, nea Marin i-a trimis pe Iuliana și Capet să facă rost de vopsea și să traseze liniile de distanțiere pe teren.

“Repetițiile erau în toi”, spune Andrei.

Liviu și Andrei s-au apucat să mute porțile.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a răbufnit. "Suntem nebuni?! Suntem ditamai oamenii!"

“E grea, au pus în ea petrol”, a zis Andrei râzând.

“Ei acuma și-au luat-o în cap”, a mai spus nea Marin.

Coregraful l-a alergat pe Liviu și l-a lovit cu un băț.

“Nu pot să dau în amândoi. Tre să mă iau după unul”, a mai adăugat nea Marin.

“Când am văzut că aleargă spre mine de nebun, m-am suit pe tractor”, spune Liviu.

“Se comportă ca un comunist”, a mai adăugat Andrei.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a doua ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Farsa lui Liviu și Andrei pentru nea Marin. "Ce? Am făcut n... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu, revoltată din cauza lui Capet. “Capet, fir-ai tu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x