Antena Căutare

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Ținuta Margheritei de la Clejani pentru un drum de țară: "Ca Scufița Roșie"

Invitații lui nea Marin din zona Vrancei au fost impresionați de peisajul din Delta Siretului. Margherita de la Clejani, Cătălin Cazacu, Nico și Sorana au venit pregătiți de muncă, dar și de distracție.

colaj cu margherita de la clejani si catalin cazacu mergan pe drum de tara la poftiti pe la noi Galerie
Margherita de la Clejani s-a îmbrăcat într-o ținută cu imprimeu, pe care a accesorizat-o cu bască și pantofi cu toc | Antena 1

Margherita de la Clejani este o apariție de fiecare dată. Deși s-a obișnuit cu sarcinile primite la Poftiți pe la Noi, fiica Clejanilor nu s-a dezis și a atras toată atenția cu ținuta pentru care a optat în prima zi de muncă.

Îmbrăcată într-un compleu cu imprimeu, tânăra a mizat pe o bască roșie și încălțăminte cu toc pentru a face impresie și a ieși în evidență: "M-am pregătit intens (...) Cred că orice domnișoară care se respectă trebuie să poarte tocuri", a spus Marga la testimonial, înainte de a se confrunta cu drumul pietruit al resortului în care era cazată.

Cu greu și ajutată de Cătălin Cazacu, Margherita a reușit să se deplaseze către micul dejun: "Mă simt ca Scufița Roșie!", a spus ea.

Margherita de la Clejani, pe tocuri la nea Marin. Cum a reacționat Cătălin Cazacu la vederea ei

Ca un adevărat gentleman, Cătălin Cazacu, campion la motociclism, a făcut tot posibilul să o ajute pe artistă, cu atât mai mult cu cât se cunoșteau dinainte și aveau o legătură de amiciție.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Margherita de la Clejani a atras toate privirile cu apariția ei: „Sper să nu mi se spargă silicoanele”

"Pe Margherita o cunosc de ceva vreme. Ne-am tot intersectat și prin emisiuni, și prin oraș. E un personaj delicios, de care n-ai cum să te plictisești niciodată", a spus actualul iubit al Ramonei Olaru.

Marga și Cazacu au ajuns împreună la micul dejun, iar fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a apreciat comportamentul motociclistului.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, emisiunea la care Margherita de la Clejani și-a descris "personalitățile"

Fascinați unul de celălalt și încercând să se cunoască mai bine, Marga și Cazacu și-au analizat comportamentul și personalitatea. Dacă artista a ajuns la concluzia ca motociclistul e un mix între "Ferdinand, Carol I și Sfântul Petru", Cazacu a reușit să afle cum evoluează comportamentul Margheritei pe parcursul unei zile.

"De la ora 5 la ora 8, Margherita Morningstar, soția lui Lucifer. De la ora 16 sunt Marclee, pe life & style, fashion", a spus tânăra.

"Sunt rebelă, poți face orice cu mine, de o spontaneitate încântătoare și să vină elicopteru', să plimb fotomodelu'".

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin e unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a spus acesta.

Cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Margherita de la Clejani, Nico, Cătălin Cazacu și Sorana Darclee. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind edițiile de duminică, luni și marți, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x