Antena Căutare

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,25 ianuarie 2022.Ce a pățit Margherita după ce a avut mișcări necontrolate la stupul de albine

Margherita a fost înțepată la stupul de albine, deși nu a vrut să se implice deloc în acea responsabilitate. Iată ce s-a întâmplat.

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,25 ianuarie 2022.Ce a pățit Margherita după ce a avut mișcări necontrolate la stupul de albine Galerie
Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,25 ianuarie 2022.Ce a pățit Margherita după ce a avut mișcări necontrolate la stupul de albine | Antena 1

Margherita a avut de suferit la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022. Aceasta a fost înțepată de o albină, deși a spus că are o mare fobie de aceste insecte.

Margherita, înțepată de o albină, dup ce a declarat că are o mare fobie

Margherita nu a scăpat de ceea ce i-a fost frică. Au ajuns la un stup de albine și deși a spus că îi este teamă de aceste insecte, ea a fost înțepată de una și a început să țipe. Iată cum au stat lucrurile:

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita a dat prima probă a ciocanului, cu poșeta pe mână

„Mie mi-e frică de albine. Eu am fost mușcată la un moment dat și acum îmi e frică de ele. Îmi dați un bondar la pachet pentru Nea Marin să îl înțep.”, spune Margherita de la Clejani.

„Stai Margherito, nu mai da.”, o roagă Cătălin Cazacu pe Margherita, după ce aceasta îl tot lovea pentru a-l speria.

„Ia uite câte sunt, Doamne. De ce nu zboară de acolo? Eu de obicei aleg să-mi înving fricile. M-a înțepat”, spune Mrgherita după ce a văzut stupul de albine.

„Eu m-am speriat am vrut să sun la 112”, spune Cătălin Cazacu după ce Margherita a fost înțepată.

„Tocmai pe mine m-a înțepat. Pe mine chiar m-a înțepat. Am înțeles că e bine la reumatism”, a mai spus Margherita.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Liviu Vârciu i-a arătat posteriorul lui Nea Marin după ce a fost „atacat”

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Nico, Margherita de la Clejani, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022.Liviu Vârciu, confesiuni emoționante despre bunicul său. Nico s-a ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022. Gestul necugetat al Margehritei care l-a deranjat pe Nea Marin î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x