Antena Căutare

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,7 decembrie 2021. Nea Marin, telefon-surpiză. Cum a reacționat la farsa "consilierilor" lui

Farsa lui Liviu și Andrei pentru nea Marin, făcută cu o zi în urmă, și-a făcut simțit efectul astăzi, când nea Marin a primit un telefon surpriză.

poftiti prin tara 7 decembrie colaj Galerie
Nea Marin a primti de la primarul din Svinița o listă cu străzile și casele care au de vânzare produse pentru târg. | Antena 1

Nea Marin a primti de la primarul din Svinița o listă cu străzile și casele care au de vânzare produse pentru târg. El a împărțit totul celor 2 echipe, Adda și Cătălin și Capet și Iuliana Luciu. Fiecare echipă a plecat câte o mașină, pregătiți să afle poveștile sătenilor din Svinița.

Adda și Cătălin au început să întrebe prin sat cum îi găsesc pe localnicii depe listă pentru a afla poveștile lor. Între timp, Liviu, Andrei și nea Marin au început să sune de pe listă câțiva coregrafi pentru a găsi mai multe ansambluri care ar putea veni la spectacol.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Capet, la capătul puterilor. "Mi-a venit rău!"

Iuliana și Capet au ajuns la doamna Zveta și i-au aflat povestea. Bătrâna este croitoreasă din 1959 și este îndrăgostită de această meserie.

Nea Marin primește un telefon-surpriză

La biroul lui nea Marin, unde el dădea telefoane alături de Liviu și Andrei, lucrurile iau o altă întorsătură. Pentru că Liviu lipase afișe, cu o zi în urmă, cu numărul lui nea Marin și scrisese “Ajutor social”, un sătean l-a sunat să îi ceară bani.

Nea Marin a răspuns și a fost surprins de ceea ce a auzit de la localnic.

Ajutorul social? Nu înțeleg”, spune nea Marin.

Liviu și Andrei au fugit de lângă el râzând.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a răbufnit. "Suntem nebuni?! Suntem ditamai oamenii!"

“Deci noi ne-am ridicat că amorțisem pe scaunul ăla”, spune Andrei.

“Am doi cretini”, a spus nea Marin la telefon.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a doua ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Iuliana Luciu, la primele ore ale dimineții. Cum arată fără mach... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Capet a gustat pentru prima dată țuică de smochine: “M-am îmbăta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x