Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 15. Cum ambiția și iubirea față de propriul copil schimbă două destine

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 18 martie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine cu o lectie importanta de viață | Antena 1

Episodul de astăzi vine cu o lecție importantă. O carieră bănoasă este foarte importantă, dar dacă aceasta vine cu prețul liniștii și a fericirii propriului copil, abordarea trebuie cumva schimbată.

Este povestea unei mame care, la vârsta de 17 ani a născut-o pe fiica ei și nu a mai apucat să termine liceul.

Povești de familie, sezon 2, episod 15. O gafă în direct a atras consecințe greu de digerat

Fiind frumușică, i-a surâs norocul și a prins un post de reporter într-o televiziune, ulterior devenind moderator într-o emisiune mai mult de cancan.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 14. Un secret apăsător al unui părinte poate traumatiza un adolescent pe viață

După o gafă din timpul uneia dintre ediții, imaginea ei s-a transformat în cea a unei moderatoare frumușică dar care nu știe prea multe și care reușește, prin gafele comise în direct, să ridice audiențele.

Bucuria de moment a venit la pachet cu consecințe asupra imaginii ei dar și a fetiței ei, care a ânceput să fie urmărită și hărțuită de paparazzi.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 13. Un joc înșelător de-a iubirea, la 15 ani, poate deveni periculos oricând

În plus, după gafa comisă, internauții au judecat-o și au catalogat-o incultă, fapt care a dus la multe jigniri la adresa fetiței.

După mai multe incidente neplăcute, reporterița a încercta să vorbească cu șeful ei și să-i ceară să i se permită să-și rectifice imaginea, însă acesta, orbit de audiențe ridicate, a amenințat-o că o va da afară.

În final, în momentul în care fetița ei a fost agresată pe stradă de papaprazzi și a venit acasă speriată și cu ochii în lacrimi, aceasta și-a dat demisia de la job, a luat decizia să se întoarcă la studii, și-a terminat liceul și a luat bacalaureatul penru ca, mai apoi, să revină pe micile ecrane în calitate de reporter pentru emisiuni ce influențează educația.

O lecție importantă aici este că, oricât de strălucitoare și ademenitoare ar fi luminile reflectoarelor, educația nu trebuie niciodată să fie lăsată pe locul secund.

Povești de familie, sezon 2, episodul 14. Un secret apăsător al unui părinte poate traumatiza un adolescent pe viață... Povești de familie, sezon 2, episodul 16. Geanina și-a părăsit satul natal, după multă suferință. Cum a învățat să-și ur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x