Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 16. Geanina și-a părăsit satul natal, după multă suferință. Cum a învățat să-și urmeze visul

În episodul 16 al sezonului 2 de Povești de familie, în prim-plan a fost povestea Geaninei care a învățat să nu rămână într-un loc care îi provoacă suferință. Cel care a ajutat-o să-și dea seama de visurile ei a fost soldatul Ionuț.

Ionuț și Geanina, colaj, Povești de familie Galerie
Soldatul Ionuț s-a întors din Afganistan și a aflat că fosta lui iubită a fost abuzată de tatăl lui | Antena 1

Soldatul Ionuț s-a întros din Afganistan, după 9 luni petrecute în zona de conflict. Ajuns acasă a dat peste fosta lui iubită, Geanina, care între timp s-a logodit cu fratele său mai mare, George. Ionuț a fost profund uimit să afle despre această relație, și i-a felicitat pe cei doi cu un zâmbet amar.

Pe parcursul șederii sale, Ionuț a reușit să afle povestea din spatele acestei logodne, dar și cauza vânătăilor de pe brațele Geaninei. Geanina i-a reproșat lui Ionuț că a plecat fără să-i spună să-l aștepte și i-a explicat de ce a ajuns într-o situație diperată.

Geanina a rămas în satul natal pentru a avea grijă de mama ei bolnavă. Din păcate, mama tinerei a murit, iar ea a rămas fără niciun ban, iar soluția a venit din partea lui George, care a luat-o la el acasă.

Citește și: Povești de familie, sezon 2, episodul 15. Cum ambiția și iubirea față de propriul copil schimbă două destine

Povești de familie, sezon 2, episodul 16. Ionuț a aflat câtă suferință se ascundea în sufletul Geaninei

Într-o discuție cu Ionuț, Geanina a mărturisit că George nu o iubește ci a vrut să-și arate supremația în fața lui Ionuț. Totuși, Genaina a mărturist că fratele mai mare al lui Ionuț nu a atins-o nici măcar cu o floare și că nu el este autorul vânătăilor.

Geanina a mărturisit că este însărcinată cu tatăl lui Ionuț și al lui George, în urma unui abuz făcut sub influența alcoolului.

Astfel, Ionuț află despre tatăl său că în momentul în care consumă alcool se transformă într-un „monstru”.

Citește și: Povești de familie, sezon 2, episodul 14. Un secret apăsător al unui părinte poate traumatiza un adolescent pe viață

O discuție anterioară cu tatăl său, în care acesta mărturisește săvârșirea unei crime de plăcere, îl determină pe Ionuț să facă tot posibilul pentru a o salva pe Geanina.

Inițial, Ionuț l-a îndemnat pe George să plece cât mai depoarte alături de Genina, dar când a văzut că fratele său este legat de locuința părintească, a decis că trebuie el însuși să o ajute pe tânără.

Ionuț și-a amintit de cel mai greu moment din cariera sa militară. Nu a fost vorba despre conflictele din Afgansitan, ci despre primul pas: plecarea.

În cele din urmă, Geanina și-a luat inima în dinți și a părăsit împreună cu Ionuț satul de care se simțea legată, dar car eîi făcea extrem de mult rău.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe Antenaplay.

Povești de familie, sezon 2, episodul 15. Cum ambiția și iubirea față de propriul copil schimbă două destine... Povești de familie, sezon 2, episodul 17. Geanina a căzut „pradă” capcanelor internetului. Cum a fost păcălită în mediul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x