Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 67, 31 mai 2022. Anda, o adolescentă care a devenit mamă, și-a vândut copilul unui traficant

În episodul 67, din serialul "Povești de familie", din 31 mai 2022, Anda, o fată de 17 ani, află că e însărcinată când deja sarcina e într-o faza avansată, așa că decide să dea copilul spre adopție.

Colaj cu Anda, Povești de Familie Galerie
Episodul 67 din Povești de Familie aduce în prim-plan povestea Andei, o adolescentă care rămâne însărcinată și decide să-și dea copilul spre adopție. Cade victimă unui traficant și ajunge în situația de a-și vinde fiica, fapt pe care îl regretă la scurt timp | Antena 1

Noul episod din seria „Povești de familie” o are în prim-plan pe Anda, o adolescentă care locuiește cu bunica ei și care visează să dea la Facultatea de Arhitectură. După o perioadă în care a avut grețuri, bunica Andei a trimis-o pe nepoată la medic, unde a aflat că este însărcinată în 3 luni.

Când i-a spus iubitului ei, George, despre sarcină, adolescentul a avut o reacție neașteptată: a alungat-o pe Anda și i-a spus că va trebui să se decurce fără ajutorul lui.

Citește și: Povești de familie, sezon 2, episodul 65, 27 mai 2022. O lecție despre trădare, iertare și șansa la o nouă viață

De cealaltă parte, bunica Andei a încurajat-o pe nepoata ei când a aflat că urmează să aducă pe lume un copil și i-a promis că-i va fi alături, însă tânăra s-a gândit că nu poate avea grijă de un copil.

Episodul 67 din sezonul 2 de Povești de familie urmărește povestea Andei, o adolescentă care și-a vândut copilul unui „baby broker”

Când a ajuns în luna a opta de sarcină, Anda a mers la un Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a afla ce trebuie să facă să-și dea copilul spre adopție. „După ce te hotărăști că nu vrei copilul, se măsoară gradul adoptabilității, apoi este trimis cu un asistent maternal și după vârsta de 3 ani ajunge într-un centru de plasament”, i s-a spus la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Citește și: Povești de familie, sezon 2, episodul 66, 30 mai 2022. Ce se întâmplă cu bătrânii neajutorați când copiii le sunt plecați în lume

Totuși, un “baby broker”, care lucra la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului îi face o vizită Andei și o convinge să vândă copilul unui cuplu bogat, care nu poate avea copii. Soții Grigore, care își doreau să adopte un copil au acceptat ajutorul Vioricăi, care a intermediat „vânzarea” copilului.

Bunica Andei nu a fost de acord nicio secundă cu decizia adolescentei de a renunța la fetița sa, însă rugămințile bătrânei nu au determinat-o pe tânără să renunțe la decizie.

Când a născut, Anda a contactat-o pe Viorica, care le-a propus soților Grigore să cumpere fetița. Tânăra și-a dat fiica în schimbul unei sume de bani și a încercat apoi să-și vadă de viață.

Câteva luni mai târziu, Anda a realizat că a greșit, iar dorul de fiica ei a copleșit-o. Tânăra i-a mărturisit bunicii sale că vrea să-și recupereze fiica, însă i-a mărturisit că nu a adoptat-o pe cale legală, ci a primit o compensație în bani.

Cum a reușit Anda să-și recupereze copilul

Anda și bunica ei au apelat la presă pentru a-și spune povestea. „Inițial m-am dus la biroul pentru adopții, acolo mi s-a spus că adopția necesită 3 ani. La recepție era o doamnă pe nume Viorica. Mi-a spus că a găsit niște părinți care își doresc copilul și mi-au dat o compensație”, a povestit Anda pentru presă.

Când a văzut articolul, mama adoptivă a fost uimită când a citit că micuța Mira a fost cumpărată, pentru că soțul acestia a făcut demersurile, fără să-i spună că a fost vorba despre o vânzare, nu despre o adopție.

Viorica, „baby broker” a fost arestată, iar mama adoptivă i-a dat-o înapoi pe Mira Andei.

Povești de familie, sezon 2, episodul 66, 30 mai 2022. Ce se întâmplă cu bătrânii neajutorați când copiii le sunt plecaț... Povești de familie, sezon 2, episodul 68, 1 iunie 2022. Neatenția la cuvinte și discuții poate duce la situații grave...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x