Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 44. Pericolele ascunse în spatele unei vieți cu accent pe lucruri materiale

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 28 aprilie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Sara face obsesie pentru profesorul de sport și apoi intră în relație cu un interlop care o răpește | Antena 1

Episodul de azi aduce povestea unei adolescente înzestrată cu un corp frumos, care atrage atenția bărbaților și a mătușii sale, care petrece timp cu diverși bărbați în schimbul unor avantaje financiare.

Povești de familie - sezonul 2, Sara înțelege că a avea un corp frumos nu este mereu cel mai important lucru, după ce este răpită de un interlop

Sara este o liceeancă ce mai are puțin până să împlinească 18 ani care face o pasiune pentru profesorul ei de sport.

Având un corp foarte atrăgător și o mătușă ce o încurajează să profite de asta, Sara îl hărțuiește pe profesor până când fata ajunge să fie exmatriculată.

Fiind activă în mediul online, aceasta filmează multe bloguri în care menționează că -i plac cadourile scumpe, pentru că o fată frumoasă merită să fie răsplătită cu cadouri scumpe.

Așa ajunge să îl cunoască pe Relu, care o copleșește cu cadouri scumpe, chiar și cu o mașină. În schimb, mama acesteia nu este de acord cu relația când află că Relu este un interlop. Ulterior, acesta ajunge s-o răpească iar fata este pe punctul d ea fi violată.

Este salvată la timp de poliție și povestea se încheie cu bine.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 43. Cum o greșeală din trecut distruge o familie și nu numai. Ce s-a întâmplat... Povești de familie - sezonul 2, episodul 45. Miriam pică în plasa alcoolului și viața ei ia o turnură gravă. Vezi ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x