Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 47. Ce pericole se ascund în spatele conversațiilor online. Ce a pățit adolescenta Lia

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 3 mai 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești d efamilie vine azi cu un episod despre catfishing, un fenomen care a luat amploare printre adolescenți | Antena 1

Episodul de azi vine cu o poveste care poate fi o lecție pentru adolescentele care pot pica ușor în plasa băieților care caută doar distracții de o noapte, două.

Povești de familie, sezon 2. Lia este păcălită prin metoda catfishing, un fenomen care a luat amploare mai ales printre adolescenți

Povestea este cea a Liei, o adolescentă de 15 ani a cărei mamă a decedat și a rămas doar cu tatăl ei, cu care nu i-a fost uțor să aibă o relație apropiată.

A cunoscut un băiat pe internet care s-a ascuns sub o identitate falsă, au vorbit până când acesta a convins-o că el este îndrăgostit de ea și că își dorește să ducă relația la un nivel superior. A invitat-o la hotel unde au petrecut noaptea.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 46, 02 mai 2022. Când un bărbat este victima violenței domestice

Tatăl ei a aflat și l-a înfruntat pe cel care a făcut-o să sufere. Cu această ocazie, băiatul, care avea, de fapt, 35 de ani, a fost arestat sub mai multe acuzații.

Citește și: Povești de familie - sezonul 2, episodul 45, 29 aprilie 2022. Miriam a ajuns în comă la spital

Ulterior, povestea s-a încheiat cu bine și fata a înțeles că tatăl ei o iubește foarte mult și că mereu va fi lângă ea să o protejeze.

Catfishing-ul este un fenomen care a luat amploare în ultimii ani. Este vorba despre bărbați care se ascund în spatele unor identități false pentru a atrage fete în mirajul lor amoros.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 46. De ce violența asupra bărbaților, în cuplu, este încă un subiect tabu... Povești de familie - sezonul 2, episodul 48. Despre demență și despre cum ne putem ajuta bunicii să ducă boala mai ușor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x