Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 51. Cum își rezolvă problemele copiii care provin din familii influente

În episodul de astăzi din Povești de familie, numit “Deasupra Legii”, aflăm ce înseamnă pentru un copil ca părintele lui să îi scoată mereu de impas, în cele mai grele situații.

povesti de familie episodul 51 Galerie
În episodul de astăzi din Povești de familie, numit “Deasupra Legii”, aflăm ce înseamnă pentru un copil ca părintele lui să îi scoată mereu de impas, în cele mai grele situații. | Antena 1

Încă de mic, Mario a fost obișnuit ca tatăl său să îl ajute atunci când intră în belele. Pentru toate prostiile pe care le face, tatăl lui e cel care trebuie să găsească mereu o rezolvare.

Mario este un copil problemă și a jucat poker pe bani alături de prietenii lui. La ultimul joc, el a pierdut mașina pe care a pariat-o. Mario s-a împrietenit cu Ștef, băiatul menajerei din casa lui, dar Ștefan nu știe ce îl așteaptă dacă el continuă să fie prieten cu acest băiat înstărit.

Povești de familie, sezon 2. O familie influentă își încurajează copilul să profite de statutul său

Prietenia dintre Ștef și Mario se va dovedi a fi una toxică. Ștef este îndrăgostit în secret de Alina, iubita lui Mario și visează adesea la ea. Din cauza influenței lui Mario, Ștef a renunțat să mai meargă la interviul de angajare și vrea să trăiască din banii câștigați la poker alături de el.

Citește și: Povești de familie - sezonul 2, episodul 49. Sarcina în liceu este o problemă gravă când părinții nu oferă sprijinul necesar

Tatăl lui Mario află că fiul lui a pierdut mașina la poker și îl ceartă pe acesta. Mario vrea să câștige înapoi mașina încercând să o convingă pe Alina să meargă cu el la prietenii lui pentru ca ea să îi plătească datoria.

Ștef o avertizează pe Alina în legătura cu planul lui Mario, iar ea îl ascultă și inventează o scuză pentru a-l refuza pe Mario. Într-o discuție mai aprinsă, Ștef o sărută pe Alina, iar cei doi ajung la el în cameră.

Mama lui Ștef e pe punctul de-ai prinde pe fiul ei și Alina împreună și îl mai avertizează încă o dată în legătură cu Mario.

Povești de familie, sezon 2. Ștef intră în belele din cauza prieteniei cu Mario

Spre seară, Mario reușește să își recupereze mașina și vine cu Alina în club, acolo unde se întâlnesc și cu Ștef. Pentru a reuși să își recupereze mașina, Mario a primit bani de la mama lui. Încercând să plece spre casă, Mario vede un băiat lângă mașina lui și îl ia la bătaie. Ștef încearcă să îl oprească, să îi ridice de jos pe băiatul lovit, dar primește de la el o lovitură chiar când Mario îl filma.

Mama lui Mario încearcă să îl scoată vinovat pe fiul menajerei pentru ce s-a întâmplat, după ce bătaia ajunge la știri. Băiatul care e bătut e în stare gravă la spital. Când află adevărul, mama lui Mario se supără foarte tare pe fiul ei.

Citește și: Povești de familie - sezonul 2, episodul 50. Importanța sănătății mintale și a recunoașterii primelor semne pentru a cere ajutor

Mario nu a fost un prieten de nădejde și l-a făcut pe Ștefan să pară vinovat de faptele lui. Ștef este victima faptelor lui Mario. De cealaltă parte, mama lui Mario ține cu fiul ei și spune că Mario e nevinovat și Ștefan e cel care l-a bătut pe tânărul care a ajuns la spital.

Atât Mario, cât și Ștef au ajuns la poliție pentru declarații. Mama lui Mario a ajuns la Alina pentru a încerca să o convingă de felul în care s-au desfășurat lucrurile în acea seară. Ștef ajunge să fie condamnat din cauza faptelor lui Mario doar pentru că a fost în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 50. Importanța sănătății mintale și a recunoașterii primelor semne pentru a ce... Povești de familie - sezonul 2, episodul 52. Problemele pe care le aduce consumul excesiv de alcool în viața unui tânăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x