Antena Căutare

Povești de familie, episodul 7 și episodul 8. Cum a ajuns Lucia să fie răpită și sechestrată la finalul unei petreceri în pădure

În episoadele 7 și 8 de „Povești de familie”, au fost prezentate experiențele prin care au trecut doi adolescenți pe nume Lucia și Ionuț.

Colaj cu Ionuț și Lucia din Povești de familie Galerie
Povești de familie, episodul 7 și episodul 8. | Antena 1

Serialul Povești de familie a adus încă din primele episoade povești care i-au ținut cu sufletul la gură pe telespectatori. Așa s-a întâmplat și în episoadele 7 și 8, când aceștia au făcut cunoștință cu Lucia și Ionuț.

Povești de familie, episodul 7. Povestea Luciei, tânăra răpită de pe margina străzii

În episodul 7 de Povești de familie a fost prezentată povestea Luciei, o tânără de 16 ani, care a ajuns să fie răpită.

Lucia participa la petreceri în pădure împruenă cu iubitul ei Edy, fără să țină cont de sfaturile mamei sale. În timp ce mama ei o ruga să nu mai meargă cu tânărul de care tânăra de 16 ani era îndrăgostită, Lucia o ignora. Înr-o seară Lucia și Edy s-au certat în timpul unei petrceri, iar tânărul a lăsat-o singură, la marginea pădurii. Fata își pierduse telefonul și a fost nevoită să facă autostopul, iar bărbatul care a luat-o cu mașina avea să fie coșmarul vieții ei. Marin Păun a răpit-o pe Lucia, pentru a lucra din greu pentru el, la fermă, crezând că are de-a face cu o fată fără casă și fără familie pe care nimeni nu o va căuta.

Citește și: Povești de familie, episodul 5 și episodul 6. Cum și-a regăsit Elena fiul, la 8 ani după ce a fost forțată să-l abandoneze

Mama Luciei a contactat autoritățile încă din prima zi de dispariție a fiicei sale. Anchetatorul a aflat despre cearta dintre Lucia și Edy și despre locul din pădure în care tinerii petreceau.

Având mustrări de conșiință pentru că a forțat-o pe Lucia să coboare din mașina lui și a lăsat-o la marginea străzii, i-a propus mamei acesteia să afișeze o planșă mare cu fotografia Luciei și cu anunțul „persoană dispărută”, în locul dispariției.

Astfel, poliția a descoperit casa în care Lucia era răpită, iar mama și fiica s-au reîntâlnit. Mai mult, Lucia a luat-o la ea acasă și pe Cosmina, tânăra răpită de același bărbat, care nu avea familie.

Povești de familie, episodul 8. Povestea lui Blană, tânărul care și-a găsit refugiul în muzica trap

În episodul 8 de „Povești de familie” a fost prezentată povestea lui Ionuț, un tânăr care s-a confruntat cu criticile familiei, în momentul în care a decis să abordeze stilul trap.

Ionuț, sau Blană așa cum și-a dorit ca ceilalți să-l numească, este un tânăr de 15 ani care și-a dorit să aibă un grup de care să aparțină. Pentru că la școală se îndrăgostise de o fată care frecventa cluburile în care se asculta trap, Ionuț și-a dorit să facă parte și el dintr-un astfel de grup, așa că și-a schimbat vestimentația și stilul, spre nemulțumirea părinților săi, care erau stricți în privința regulilor casei.

Ionuț s-a confruntat cu refuzul părinților de a înțelege că își dorește să se exprime prin haine, accesorii și muzică trap, deși acesta a încercat să le explice că noua generație este pasionată de acest stil.

Ionuț a încceput un vlog denumit: „Sun fan trap, și ce?”, prin care a vrut să povestească prin ce trece în fiecare zi, când își menține stilul și se exprimă. Vlog-ul l-a deranjat pe directorul școlii care l-a suspendat pentru câteva zile. Apoi, Blană a ajuns la spital, după ce i-a luat apărarea prietenului său, într-o altercație. După toate acestea, părinții lui Blană și-au dat seama că au greșit când i-au interzis lui Blană să fie el.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe Antenaplay.

Povești de familie, episodul 5 și episodul 6. Cum și-a regăsit Elena fiul, la 8 ani după ce a fost forțată să-l abandone... Povești de familie, episodul 9 și episodul 10. Lara a ajuns să joace în filme pentru adulți, din dorința de a-și ajuta b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x