Antena Căutare

Warm-Up, episodul 7. Sorin Pârcălab, în dialog cu Alexandru Ghețan: Despre dragostea care trece prin stomac

Toamna asta, Antena 1 îţi aduce primul show televizat de stand-up comedy: Stand-Up Revolution, jurizat de greii comediei româneşti - Teo, Vio, Costel şi Dan Badea. Misiunea lor este să găsească următoarea senzaţie în domeniu, un om capabil să ridice publicul în picioare la Sala Palatului.

Alexandru Ghețan, invitat la Warm-Up, îmbrăcat simplu, într-o bluză de culoare închisă Galerie
Warm-Up, episodul 7. Sorin Pârcălab, în dialog cu Alexandru Ghețan: Despre dragostea care trece prin stomac | Antena1

Începând de vineri, 18 iunie 2021, pe Antena 1, un alt cunoscut al scenei de stand-up din România - Sorin Pârcălab - asigură încălzirea pentru Stand-Up Revolution cu mini show-ul Warm UP, în care aduce alţi cunoscuţi ai comediei din România. Temele de discuţie sunt legate de noile marcaje de pe pachetele Durex, dar şi subiecte precum dragostea, diferenţe dintre femei şi bărbaţi sau superstiţiile românilor.

La Warm-Up, publicul îi va mai vedea pe Cristian Manolescu, Vlad Bieltz și Andrei Ungureanu.

Cele 10 pastile vor fi disponibile şi online, pe a1.ro şi pe cel mai urmărit canal din media românească de pe Youtube, iUmor.

Comedianții deja cunoscuți au fost provocați de Durex să aibă în focus trei mari criterii: Diametru, Lubrifiere, Grosime.

Sorin Pârcălab și Alexandru Ghețan – Despre dragostea care trece prin stomac

Dragostea apare în stomac laolaltă cu fluturii, dar nu oricând, ci într-un anume moment al zilei, în mod special, este de părere Alexandru Ghețan, finalist iUmor, invitat în episodul 7 al Warm-Up-ului. “Ca toate senzațiile tari, ei apar noaptea. Eu așa cred”.

“Ai acești fluturi în stomac și dup-aia ce se întâmplă cu ei?”, a întrebat gazda Warm-Up-ului.

“Migrează. Au drumul lor. Abstract vorbind, ce poate să facă un fluture în stomac mai mult de o zi?”, a răspuns invitatul.

“Ei și trăiesc puțin. Dragostea durează trei ani, așa e o vorbă”, a spus Sorin Pârcălab. “Eu cred că ai fluturi o zi și dup-aia, până la trei ani, te convingi că nu erau chiar fluturi”.

Și unde sunt fluturi, sunt și flori, s-a gândit Sorin Pârcălab, care a făcut imediat o legătură între ele.

“Trebuie să compensezi cu flori când nu mai ai fluturi, trebuie să vii cu flori, ca să atragi fluturi. D-asta se dau flori la fete, nu?”, a întrebat Sorin Pârcălab.

Warm-Up, episodul 7. Sorin Pârcălab: “D-asta au fetele aere, că le bat din aripi fluturii din stomac

“Cred că, în general, fluturii sunt mai mult pentru fete. Mie, ca bărbat, nu prea îmi trebuie fluturi în stomac”, a spus Ghețan.

“Dar ce îți trebuie ție?”, l-a întrebat Sorin.

“Mâncare, la timp! Fluturii, în stomac, la fete, pentru că ele sunt și la dietă”, a răspuns finalistul iUmor.

“Și ce ocupă mai mult spațiu decât un fluture care dă din aripi, că dislocă aerul din jur...”, a continuat Sorin Pârcălab.

“Și-ți dă senzația că e plin”.

“Ajută de două ori: la sănătate, că-ți dă un fals sentiment de încredere că ești îndrăgostită, nu?”...

“Da, îți dă ventilare pe interior”, a spus Ghețan.

“Aere, cum ar fi, îți dă aere, d-aia își dau fetele aere, că au fluturii ăia în stomac”, a spus gazda Warm-Up-ului.

“Și când pășesc parcă sunt în aer, parcă plutesc”, a continuat Alexandru Ghețan.

Cei doi au găsit, apoi, explicația unui gest de tandrețe care apare în mod normal între doi parteneri: când unul dintre ei stă cu capul pe abdomenul celuilalt.

“Crezi că de-aceea stă un om îndrăgostit cu capul pe burta partenerului, să mai asculte fluturii? Dar dacă în stomac auzi...” (n.r. Sorin imită sunetul unei burți care chiorăie)

“Cred că asta e mai degrabă faza de primăvară, atunci când se aud și broaștele”, a spus Ghețan.

“Vezi că poveștile spun că dacă săruți o broască, se transformă în prinț”, a vorbit Sorin Pârcălab, ca din cărți.

“N-am încercat, nici nu vreau. La ce-mi trebuie mie un prinț?!”, a spus Ghețan.

“Eu nu mă bag în viața ta!”.

Durex - “Găsește ce ți se potrivește”

Durex susține găsirea prezervativul potrivit în functie de 3 criterii și invită cumpărătorii să exploreze toată gama, sloganul fiind “Găsește ce ți se potrivește”.

La 25+ ani, într-o relație sau necăsătorit, ești în stadiul vieții în care te simți destul de încrezător în propria piele. Ai petrecut timp pentru a-ți da seama cine ești și ce îți place - de la mâncare, la haine, la hobby-uri și prin urmare, eștimai priceput în alegerile pe care le faci. Totuși, nu cumperi prezervative în același mod. Petreci foarte puțin timp pentru căutarea alternativelor, preferând să rămâi la o alegere de bază.

Atunci când totusi încerci mai multe prezervative, realizezi că povestea cu “Toate prezervativele sunt la fel” e istorie. Vei afla că există prezervative pentru toate situațiile, plăcerile, gusturile și chiar mărimile, din spusele profesioniștilor.

Dacă nu le-ai descoperit până acum, poate fi pentru că e posibil să nu fi căutat unde trebuia. Foarte puțini știu că prezervativele nu sunt doar o soluție de siguranță pentru a împiedica răspândirea bolilor cu transmitere sexuală sau pentru prevenirea unei sarcini nedorite.

Există prezervative special create pentru a îmbunătăți experiența sexuală. Pentru toți cei care se întreabă despre ce este vorba, Durex vine în ajutorul consumatorului prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, ce îl vor ajuta pe consumator să își aleagă cu mai multă ușurință prezervativul potrivit.

În 2021, Durex are parte de un packaging redesign și vine în ajutorul cumparătorilor prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, care arată diametrul, grosimea și gradul de lubriefere al prezervativelor din pachetul ales (DIAMETRU, LUBRIFIERE, GROSIME).

Warm-Up, episodul 9. Sorin Pârcălab, în dialog cu Vlad Bieltz, despre superstiții... Warm-Up, episodul 8. Sorin Pârcălab, în dialog cu Cristian Manolescu: Cum să-ți cumperi prezervative...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x