20 de ani de la moartea Prinţesei Diana: Barry Mannakee, "cea mai mare iubire a DIANEI". Garda de corp care a cucerit-o iremediabil pe Prinţesa de Wales a sfârşit crunt: "Am vrut să fug cu el, dar l-au ucis. A fost cea mai mare lovitură"

 
+8 click pentru
galerie

El – 38 de ani, ea -24. El – bodyguard, ea – prinţesă de Wales. Practic, o iubire imposibilă, ale cărei detalii controversate au ieşit la iveală odată cu difuzarea documentarului “Diana – In Her Own Words”, difuzat de Channel 4. 

În 1992, Diana se confesează amicului şi antrenorului ei de voce, actorul Peter Settelen, în timpul unei lecţii care au ca scop îmbunătăţirea discursului public al prinţesei. Anul acesta, la două decenii de la moartea Prinţesei, imaginile sunt făcute publice în cadrul unui documentar controversat. De departe, una dintre cele mai şocante secvenţe este cea în care Diana vorbeşte despre “cea mai mare iubire pe care a simţit-o vreodată”.

“AM VRUT SĂ FUG CU EL, DAR APOI A FOST UCIS”!

În 1985, Barry Mannakee, ofiţer de poliţie, devine garda de corp a prinţesei. Timp de un an de zile, cei doi împărtăşesc momente şi trăiri care aveau să se transforme într-o iubire imensă, dar imposibilă. 

„Când aveam 24 sau 25 de ani am fost profund îndrăgostită de cineva care lucra la securitate. Eram bucuroasă să renunţ la tot şi să fug cu el. Îţi vine să crezi? Şi el îmi tot spunea că e o idee bună”, povesteşte Prinţesa de Wales.

Iniţial, îl vede ca pe o figură părintească. Are nevoie să fie lăudată şi apreciată, mai ales ca relaţia sa cu Charles nu este una perfectă. Diana era şi mama a doi băieţi: William, 4 ani, şi Harry, în vârstă de doar doi ani. Deşi este căsătorit şi are doi copii, Mannakee îi devine confident Prinţesei, iar “excursia” de o oră şi jumătate, în care îi lasă pe copii la Highgrove din Gloucestershire pentru weekend, devine prilejul unei apropieri interzise. 

Ba mai mult, susţin surse apropiate, garda de corp nu se mai fereşte nici de servitori şi flirtează cu cea care i-a furat inimă fără niciun sentiment de vinovăţie. 

1986. Trece un an, iar superiorii lui Mannakee îl acuză BRUSC că este “mult prea apropiat de Diana” şi este  transferat din protecția regală în diplomație.

“Apoi, a fost dat afară şi ucis, iar asta a fost, trebuie să recunosc, una dintre cele mai mari lovituri primite în viaţa mea. În cele din urmă a fost obligat să plece, iar după trei săptămâni a fost ucis într-un accident de motocicletă. El a fost cea mai mare iubire pe care am avut-o vreodată“, povesteşte Prinţesa Diana în înregistrările difuzate de Channel 4.

“Cea mai mare iubire a Dianei” moare la 39 de ani într-un accident tragic. Motocicleta condusă de un prieten (care a supravieţuit impactului) se ciocneşte cu o maşină. Şoferul este amendat cu 85 de lire sterline pentru neatenţie la volan, iar medicul susţine că a fost un accident. 

Deşi nu există dovezi care să sugereze că a fost un act premeditat, se pare că Lady Di era convinsă că moartea bodyguardului a fost cauzată de aventura lor.

SURSE: THE SUN, DAILY MAIL, THE INDEPENDENT

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe