Așa arată o mânuță de om cu un munte de ambiție! Ziad învață să scrie folosind sticle de plastic, fiindcă nu are bani de proteze!

 
+3 click pentru
galerie

Se spune că nevoia te învață și că soarta îți dă fix cât poți duce. Dar ce faci atunci când te naști fără mâini și fără picioare și totuși, te ambiționezi să înveți carte? Un puști din Egipt demonstrează în fiecare zi că orice este posibil, atunci când îți dorești cu adevărat!

Aceasta este incredibila poveste a unui copil pe nume Ziad Mohammed Ahmad Mohammed din Egipt. Cel de Sus l-a făcut să se nască fără mâini și fără picioare. Oricine ar crede că viața se oprește aici, doar că puștiul se ambiționează să demonstreze contrariul.

Folosind sticle vechi, tatăl băiatului, prea sărac să îi ofere altceva mai avansat din punct de vedere medical, i-a improvizat un fel de proteze.

Ziad poate astfel să mănânce cu tacămuri sau să învețe să scrie.

Are 11 ani și deja a trecut în clasa a doua. Trebuia să fie în clasa a cincea, dar dificultățile de scriere l-au ținut pe loc.

"Aici am bătut două cancere, aici m-am întors să muncesc!" Zi de zi, Montana învaţă alţii copii să învingă boala!

Totuși, cu ambiție și determinare, Ziad exersează scrisul zi de zi, stând pe jos și conturând cu grijă cifrele din limba arabă.

Uneori, viața bate filmul și anumite încercări pe care oamenii le primesc pot părea mult mai ușoare dacă există ambiție și dorința de a depăși orice limită.

La fel a făcut și Ziad, ale căror poze au ajuns pe internet și au devenit imediat virale în toată lumea.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe